Miért történik ez? Miért halnak meg ilyen fiatalon az emberek?
Igen!
Mindenki a közvetlen közelemben...
:'(:'(
Nem bírom ki..átsírtam az éjszakát!!
Az egyik a nővérem..ő élte túl egyedül..És még nem tudja,mert intenzíven van:'(
Az a baj,hogy nem tudom feldolgozni...
Sírok,mert elvesztettem azokat a lányokat akikkel felnőttem...
'Nevetek',mert a testvérem életben maradt...
De el sem tudom képzelni mi lesz ha megtudja...
Amíg az állapota nem stabilizálódik van időnk..de utána...:'(
Miért pont a jók mennek el,akik előtt ott az egész élet??
Akik senkinek nem ártottak??:'(
Én is mindig megrendülök az ilyen eseteken... Egy 23 éves srác a szemünk előtt megy tönkre, már leparalizálódott a fél fele és úgy jár... Annyira sajnálom szakad meg a szívem!!!!!
Valahogy fel kell dolgozni, vedd úgy, hogy a Fennvaló szólította magához, és neki sokkal jobb lesz majd ott fenn... És örülj, hogy a nővéredet megóvta. Vele még terve van itt a földön... És vigyázz rá majd te, legyél erős, hogy legyen kire támaszkodjon,legyen aki megvigasztalja! Nem szabad neked is elkeseredned majd!
Szörnyű, csak annyit tudok mondani, hogy nagyon sajnálom!:(
A gyász - 2 haláleset volt az életemben, egyik szintén fiatal barátom szívbetegségben, másik az én drága Papikám - tudod olyan dolog, hogy eleinte nem tudsz mit tenni, mint hogy tompítod magad, különben szó szerint beleőrül az ember. Én is igyekeztem eljárni, hogy ne gondolkozzak itthon - munka, egyetem, stb. és tudom furcsán hangzik de társaságba is mentem, bár csak ültem ott mint egy zombi, sokat ittam, ami nem feltétlenül helyes, de akkor jól jött, meg (bár nem egyszerre!) Xanoxot szedtem - de a legfontosabb, hogy eltereld valamivel a gondolataidat, ne csak ülj, nézz magad elé és ezen gondolkodj. Az idő majd tompít egy kicsit, bár akkor is néha újult erővel feltör a gyász és az el nem fogadás. Ha vallásos vagy, jó Neked, akkor hiheted, hogy vannak őrangyalaid. Ha nem, akkor arra gondolj, hogy nekik már nem fáj semmi... És igaza van az egyik válaszadónak abban, hogy a nővérednek erős támogatásra, és nem egy összetört testvérre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!