Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik ez? Miért...

Miért történik ez? Miért halnak meg ilyen fiatalon az emberek?

Figyelt kérdés

Hogy lehet feldolgozni??

[link]

Nem bírom kii:'(:'(:'(

2010. jan. 2. 02:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Ők ezt az utat választották.

Engedd meg magadnak, hogy meggyászold a hiányuk, sírj amikor csak úgy érzed, de aztán emeld fel a fejed.

a te életed nem az övék, a nővéredé sem.

Akik elmentek azok teljesítették amiért idejöttek, aki túlélte, átélte annak is volt miértje.

Kérdés, hogy mit kell ebből tanulnotok.

Erő, együttérzés, szeretet, elengedés, összetartás? Te tudod, de ez valószínűleg csak később derül ki.

Az élet folytonos változás és ez így van jól.

Éld az életed, hidd el, sosem vagy egyedül, mindig van ki segítsen csak kérned kell!

2010. jan. 2. 09:56
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
7:50es vagyok. Bocsi, nem olvastam el rendesen... Így már másként látom, de egy tanácsot adok neked. Segísd mindenben, bíztasd folyamatosan, és meglásd az is sokat segít neki a felépülésben...
2010. jan. 2. 10:05
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Sírd csak ki magad!Nagy sajnállak benneteket,egy ideig feldolgozni biztos nem tudod/tudjátok.Most a legfontosabb a nővéred,hogy ott legyél mellette,segítsd őt,szerintem feldolgozni neki lesz a legnehezebb.

De most már jobb nekik odafönt.Hidd el.

Most legyetek a nővéreddel,álljatok mellette,segítsétek.

Örülj,hogy itt van a nővéred,légy most végig vele.

22/L

2010. jan. 2. 10:14
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Én hiszek Istenben.Egyszer egy iszlám vallásról szóló műsorban azt mondták, hogy amikor egy ember megszületik, isten felíratja az angyalokkal, hogy az az ember meddig fog élni és mi az a "cél" amit el kell érnie az életben.Amúgy meg vannak ezek a betelefonálós médiumok pl Nadja a Pax tv-n, aki úgymond kapcsolatban van a holtakkal.Minden ember egy lélek.Ha valaki túl korán hal meg fiatalon, akkor az nemsokára újra leszületik.De előbb útóbb mindenki újra fog születni, csak ebben a mai abortuszos világban nagyon sokára. Higgy!!!Én apai nagyapámat szültem meg lányalakban 3. gyermekemként, pedig nem akartam soha 2-nél több gyereket.Jósnőnél voltam és ott "találkoztam" nagyapámmal.100%-ig meggyőzödtem arról, hogy a holtaink szellemei köztünk élnek és mára már ez a leszületés dolog is tisztázott lett a szememben.
2010. jan. 2. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok egy hívő lélek, de nagyon sok halál eset volt az életemben, és ezt nem lehet máshogy feldolgozni, mint hittel. Én mindig azt mondogatom ilyenkor magamnak, hogy igaz, soha többé nem válaszolnak a kérdéseimre, de miért ne beszélhetnék hozzájuk? Miért ne nézhetnék fel az égre, és kérhetném hogy segítsenek legyőzni a problémáimat, vagy vigyázzanak rám az úton? Lehet gyerekesnek tűnik, de hidd el sokkal könnyebb így gyászolni, mint a sötétséget látni. Mozdulj ki, menj és sétálj egyet a friss levegőn... Én is elmentem társaságba ilyenkor mindig. Nem bulizni, mert a neveltetésemből fakadóan soha nem mennék buliba gyász idején. Csak barátokkal kicsit kimozdultunk... őket megkértem hogy ne beszéljünk az esetről, így legalább volt pár sírás mentes órám. Az ő sírjukhoz mindig kimehettek majd, gyújthattok egy-egy mécsest és emlékezhettek...

Illetve ne felejtsd el a nővéredet sem! Érte még harcolnod kell, előtte még nagyon nehéz út áll! Nem tudhatod, hogy ha felébred/meggyógyul, emlékezni fog-e valamire a balesetből. El kell számolnia a bűntudatával, a gyásszal, és azzal hogy megpróbálja túltenni magát ezen a tragédián. A saját és a barátnői tragédiáján is. Azzal hogy ő életben maradt lehet sokkal nehezebb lesz neki majd, mint a meghalt társainak. Rá most hatalmas súly fog nehezedni, és te, illetve a családod ott kell hogy legyetek mellette, segítenetek kell neki nagyon sokat abban, hogy ne őrüljön bele a történtekbe!!

Próbálj így gondolkodni. Ha elhiszed, hogy ők valahol még vannak, és egyszer újra láthatod őket, akkor az idő könnyebben tud segíteni a fájdalmadon, és mire a nővéred meggyógyul elég erős leszel ahhoz, hogy mellette tudj állni, és ő támaszkodhasson rád!!

Ha beszélgetni szeretnél nekem is írhatsz nyugodtan privit! 19/L

2010. jan. 2. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Bizony bizony és te jól teszed, hogy beszélsz hozzájuk, mert valóban itt vannak velünk.Van aki azért van itt, mert még nem engedtük el őket(a lányok is még itt vannak, normális esetben 1 év az elengedés, de ez tuti hosszabb lesz a szüleiknek)Akik pedig már átkeltek , azok is visszajárnak "segíteni".Ilyen kapuk legtöbbször telihold idején nyílnak meg, akkortájt gyakori éjszakánként a nesz és furi zajok(ezek ők a mi hozzátartozóink lelke a másvilágról)Hallanak minket és szólnak hozzánk, csak mi sokszor nem vesszük észre őket.És igenis tudnak segíteni.Ha pl. fontos döntést kell, hoznunk azért kell a megérzéseinkre hallgatni, mert ezeket a megérzéseket ők sugallják, vagy apró jeleket is képesek küldeni, pl, ha ők arra figyelmeztetnek, hogy egy papírt ne írj alá, akkor ha kiesik a toll a kezedből, mielőtt aláírnád-az a jel.Tudom ez drasztikusan hangzik épeszű ember számára de nekem olyan dolgokat mondtak a mindennapi életemből, hogy azokat még a párom sem tudja rólam, csak én magam, de rajtam kívűl még volt ott valaki, aki látta.Ez van.Ja és mégvalami nagyon fontos dolog.Ha jósnőhöz, vagy médiumhoz készülsz, csak olyanhoz menk aki nem KÉR érte pénzt.Ez a képesség áldás, általában olyan embereknek adatik meg, akik már átéltek halálközeli élményt, vagy veleszületett képességűek.Amennyiben pénzt KÉRNEK érte Isten elveszi tőlük ezt az áldást.Rád kell, hogy bízzák mit és mennyit adsz.Pénzt húst kenyeret, mosóport vagy bármit.Aki pénzért csinálja az kuruzsló és nem is mond igazat.
2010. jan. 2. 14:54
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos, balesetek mindig előfordulnak.Erről nem tehet senki, kivétel ha volt alkoholfogyasztás.
2010. jan. 2. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
De jobbulást kívánok a nővérednek és ne sírj, örülj hogy ő tülélte!
2010. jan. 2. 18:29
 19/19 Doruss ***** válasza:

Tudom, hogy ilyenkor nehéz, sőt szinte lehetetlen pozitívan gondolkodni, de örülj annak, hogy a nővéred túlélte. A legfontosabb az, hogy te ott legyél a nővérednek, és segítsétek egymást. Higgy abban, hogy ami történik, az nem véletlen történik így. Sajnos senki sem tudja, hogy mi miért történik úgy, ahogy történik. De gondolj a nővéredre, segíts neki, támogasd őt.

Nagyon sajnálom, őszinte részvétem!

:(

2010. okt. 26. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!