Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy ne utáljam a...

Mit tegyek, hogy ne utáljam a férfiakat?

Figyelt kérdés

Az "utálom" talán kicsit erős..Apám mindig is fiú gyereket akart, és ezért mindig éreztette velem, hogy a lányok sz@rt sem érnek, senki vagyok stb, a rokonság is ilyen, mindig éreztetik, hogy a férfiak között egy semmi vagyok. Max a konyhában teljesíthetek jól.

Kiskoromban nem voltam szép, nagyon vékony voltam, egész általánosban ezért csúfoltak a fiúk. Utána az évekig tartó depresszió miatt teljesen kiközösítettek.

Egyszerűen nem bírom a pasikat, ha rám néznek, mindig az jut eszembe, hogy biztos azért néz mert ronda vagyok, vagy furán nézek ki, vagy csak arra kellek neki. Nagyon hülye gondolkodásom van, zavar, de képtelen vagyok másként viszonyulni ehhez. Nem bírok velük beszélgetni, idétlennek érzem magam.

Egy barátom volt eddig, de hamar szétmentünk, mert buta libának tartott.

Nagyon elcseszett vagyok, igaz? :(

2013. okt. 24. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemhiszem hogy veled van a baj,csupán a nevelés miatt vagy ilyen,az hogy meg valaki vékony az jó dolog,és nem rossz !
2013. okt. 24. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen. :-)))

Kezdd őket szeretni és ők is szeretni fognak.

2013. okt. 24. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nyissál feléjük. nem minden pasi egyforma. sőt általában lazábbak, mint a nők. jót lehet velük beszélgetni.
2013. okt. 24. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Az apával való kapcsolat leképezése egy lánynak a párkapcsolataival. Szóval míg nem rendezed a dolgokat apáddal, ki fog hatni a pasi-ügyekre. Amit így utólag tehetsz, hogy megpróbálsz megbocsátani neki. Tudom, nehéz, de megoldás. Valószínűleg ő is hozta ezt a hozzáállást magával, nem biztos, hogy tudatos nála, vagy annyira hibáztatható. Nyilván dühös vagy, és másképp érzed most, de én itt keresgélném a megoldást.
2013. okt. 24. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

A vékonyság előny, ha nem csak a szex-re akarsz menni, akkor a gerinces pasi az első alkalommal, amikor találkoztok, és "rámásznál", akkor nem akar majd megfektetni. Apró, bugyuta játék ez, de én mindig kivárom, hogy a csaj mennyire "kaphatós", és ha nagyon "laza" (bármibe benne van, a szó legrosszabb értelmében), akkor nem is keresem többet. Szóval a szex engem kimondottan taszít, ha az első alkalmakkor "jön elő", mint "opció".

Szóval játszd el, hogy ku.va vagy, és ha a srác lelép, akkor jó arc volt, aztán írd neki, hogy ez egy játék volt, hogy kiszűrd (pár napig ne keresd, hátha "meg akar dugni") ki akar csak erre... Aztán ha rugalmas (a második legfontosabb dolog egy emberben szerintem a rugalmasság) akkor simán lehet belőle második találkozó. :) Sok ilyen hülyeséggel lehet szűrni, hogy kit is akarsz magad mellé, és hidd el, vannak még jó pasik, csak előbb magadban kell definiálni, mit is jelent ez számodra. :D

22f, ha kérdésed van, írj bátran privit.

2013. okt. 24. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Neked elsősorban az önbizalmadat kell rendbe rakni. Ha ez nem megy egyedül érdemes segítséget kérni hozzá. Tudom ez nem egyszerű de megéri.

Én azt tudom javasolni, amit én is csináltam. Kerestem a környezetemben egy olyan férfit akire fel tudtam nézni, megbízhatónak tartottam. (nem párkapcsolatról van szó, inkább apafiguráról) Ő sokat segített nekem, hogy másképp ítéljem meg a férfiakat.

2013. okt. 24. 17:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom helyrerakni magam, mert ez így nagyon nem jó.
2013. okt. 24. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazából szívesen segítenék, de az itt (gyk) jelenlévőkből merítve, és a kérdésedre alapozva nem tartom valószínűnek, hogy pont velem akarnál dolgozni az ügyön, mert pasi vagyok, de ha mégis erőt veszel magadon, bátran szólj!

Addig is kitartást, és ne izgulj! :) Lesz ez jobb is! :)

2013. okt. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!