Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, ha az ember...

Miért van az, ha az ember feltesz egy kérdést, várja rá a választ, de nem azt kapja, hanem csak kritizálják?

Figyelt kérdés
Tudjátok, elég sok kérdéseket olvastam ezen az oldalon, ami egyértelműen válaszokat is. És miért van az, hogy ha az ember nem tudja mi miért van, vagy mi tévő legyen, vagy csak kíváncsi valamire, felteszi a maga kérdését, reméli, hogy kap rá egy normális választ, vagy jó néhány ember tapasztalatát, de 10 kérdésből 8 olyan, amire nem is a kérdésre válaszolnak, hanem bunkó módon válaszolnak a kérdezőre, ami nem a kérdésre vonatkozik, hanem csak a saját önfejű véleménye. De nem csak a kérdezőre, hanem más válaszolókra is próbálnak a bunkóságukkal lecsapni. És komolyan mondom, mintha erre lennének büszkék -.-" Erre legyenek a magyarok büszkék? xDDDD

2013. okt. 21. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Bunkók. Mi mást lehetne erre mondani?

Volt, hogy feltettem egy kérdést, és az volt az első válasz, hogy még ezt sem tudom?? Hát mit gondol, miért írtam ki...

2013. okt. 21. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
hát igen hasonlóban nekem is volt részem, de gondolom nem csak mi vagyunk az egyedüliek. Hihetetlen, hogy az ember irigy azért, mert a másik jobban tudja rá a választ, és ez tudatosul is benne, de hogy még véletlen se neki legyen igaza, így lecsap az önfejű, bunkó büszkeségével, mintha ő lenne a mindent tudó, és akkor örül a fejének, hogy mások kedvét elronotta.
2013. okt. 21. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, én is tapasztalom. Passz, de nagyon idegesítő.
2013. okt. 21. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Rossz napuk van, élettelen szerencsétlenek akik megkeseredettek és semmi nem jó nekik, az a legnagyobb örömük ha más kedvét elb.sszák. vagy a kérdés már annyira primitív (nekik) hogy felidegesíti őket. Ami fura az az, hogy a leghül.yébb kérdéseknél megy a viccelődés, de ha valaki kérdez valamit amit tényleg nem tud vagy csak megerősítést vár akkor meg úgy támadják mintha direkt valami provokálót írn ki.. O.o

Ezek az én gondolataim, lehet még ezer oka hogy miért csinálják. Lehet hogy azt hiszik menő, szeretnek trollkodni, nekik is beszóltak és ezért már ők is ezt csinálják...

Én is megkaptam már párszor a sok bunkótól, olyanokat szűrnek le pár mondatomból aminek semmi köze nincs a valósághoz, bebeszélnek dolgokat a kérdésembe, állítják hogy nekik van igazuk (pl. a kérdésben az lenne hogy milyenre festessem a hajam és erre kitalálja hogy nekem zöld hajam van, biztos ezért akarom, és ne csináljam mert bar.mság, miért tennék ilyet, egy nagy marha vagyok..), lehül.yéznek, okolnak, kritizálnak, beszólnak hogy miért nem ezt miért nem azt csinálom, miért nem itt, miért nem ott, miért nem ekkor, miért nem akkor...

Emiatt már mielőtt bármi kérdésemre kapott választ megnézek, kifújom a levegőt és tudatosítom magamban hogy lehetséges a bunkó válasz, ne foglalkozzak vele. Mindenbe bele tudnak kötni, szinte hihetetlen...

Egyszer olyan is volt hogy egy egészségügyi kérdésnél valaki elkezdte hogy feldugott magának egy pingponglabdát és utána még hárman válaszolgattak neki, figyelembe sem véve a kérdésem.. Amikor pedig jelentettem őket nem szedték le a hozzászólásaikat...

2013. okt. 21. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:

teljes mértékben igazat adok neked, nekem is volt egy olyan kérdésem, pl. én nem rég vettem csak tudomást a 2011 augusztusi hang dologról, amit Kievben felvettek videóra, az egész városban hallani lehetett ezt a fémes, kürt szerű hangot, majd végül ez kiterjedt az egész világra. hogy ebből mi az igaz, nem tudom, de olvastam, hogy pl nem rég még mindig hallottak ilyet, ráadásul itt magyarországon, és feltettem egy kérdést, hogy vajon még mindig lehet ezt hallani? nem pont így tettem fel a kérdést, a lényeg hogy érthető volt. erre oda baromkodik egy válaszoló, hogy ő ilyen hangot szokott kiadni, mikor az anyja babot főz ebédre.-.-"

és kúrvára nem voltam kíváncsi az undormányaira... szóval ilyen emberek vannak

2013. okt. 21. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Van az úgy elég sokszor, hogy egyszerűen érzem, hogy vagy egy dörzsölt tízéves válaszát olvasom, vagy egy tízéves szinten megrekedt, azóta sokat dörzsölődött illetőét. Mókás belegondolni, hogy a valódi tízéveses megfejtésből se egy-kettő lófrálhat az oldalon!

DubFX? Aaaz eléggé karcol.

2013. okt. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!