Miért van az hogy minden buli után lelkiismeret furdalásom van?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés tudom :D de egyszerűen nem értem...ha elmegyek bulizni másnap mindig olyan érzésem van mintha valami nagy bűnt követtem volna el.
inni szoktam,de nem sokat,pasizni nem szoktam...szóval nem értem...
2013. okt. 20. 15:30
1/5 anonim válasza:
En is szoktam igy lenni,de,csak,ha annyit iszok,hogy nem emlekszek joforman semmire :D neked nem tudom miert lehet,ha nem iszol sokat...
2/5 anonim válasza:
én is mindig megfogadom, hogy többet nem iszok meg csúnya dolog stb. aztán meg jön a jövő péntek és...
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet azért is mert még csak 15 éves vagyok és semennyit nem kéne innom,meg nem tudom...valahogy discoba elvesztem önmagam.
2013. okt. 20. 16:01
4/5 anonim válasza:
Ez velem is ugyanígy van! És mindig is így volt, pedig én se csinálok semmi durvát részegen, és mégis. És én már 19 vagyok, úgyhogy nem biztos, hogy el fog múlni.
5/5 anonim válasza:
Nekem most is az van a tegnapi buli miatt :/
pedig nagyon jól éreztem magam.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!