Vannak még ilyen lányok/fiúk? (lent)
Szóval.... a korombeli lányok már isznak,cigiznek, buliznak, de én egyszerűen nem akarok elmenni bulizni, nem tartom helyesnek. Néha még a szüleim is azt szokták válaszolni ha azt mondom "unatkozom", hogy "Miért nem mész el bulizni a barátokkal?".
Ezzel nincs is semmi gond, majd ha nagyobb leszek lehet rászánom magam valahogy, de én nem szeretném a fiatalkoromat így eltölteni. Azért tettem fel ezt a kérdést, hogy lássam van még ilyen korombeli lány/fiú, aki nem partizik, mert nem akar?
16L
Értem.
Volt sok barátom/barátnőm aki amióta elkezdett cigizni, inni, bulizni rohadt menő lett, és azóta nem is barátkozunk.
Köszi hogy írtál. :)
persze hogy vannak
én pl 18 éves koromig nem szeretnék elmenni bulizni cigit ki se fogom próbálni, mert ismerem magam, könnyen rászoknék inni is majd ha adnak ki nekem akkor majd szülinapjaimon be fogok rúgni, de amúgy nem
3: Értem.
4: Tudom.
Hű hát köszönöm, örülök hogy írtatok. :)
Én sem járok bulizni, nem iszok, nem cigizek.
És ez nem azt jelenti, hogy a szobámban ülök egész nap.
16/F
én sem cigizek bulizok
de nálam ez pont azt jelenti hogy a szobában vagyok egész nap
23/f
Rengeteg program lehetőség van. Biztos kitalálsz valamit amivel elüthetnéd az időt. :)
Köszi a válaszokat. Örülök hogy vannak még ilyen fiatalok mint én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!