Éreztetek már ilyet?
Figyelt kérdés
Amikor valaki annyira fontos volt számotokra, hogy bármit megtettetek volna érte és egyszercsak egyik napról a másikra neki már nem vagytok annyira fontosak, és most azt érzem, hogy az egész életemen változtatnom kell. Elmenni egy új helyre új embereket megismerni, magamat megváltoztatva.
Ez normális?
2013. okt. 18. 19:02
21/33 A kérdező kommentje:
mit tanultál? xd
már nem értelek de komolyan xd
2013. okt. 18. 19:51
23/33 anonim válasza:
k urva jó belső érték az ha valaki semmibe vesz. de hogy lehet valaki ekkora f assz hogy ebbe beleszeret?
b@rom!
24/33 A kérdező kommentje:
23 egész addig nem vett semmibe míg megnem tudta, hogy szeretem! egész nap együtt voltunk mindent együtt csináltunk
2013. okt. 18. 20:07
25/33 anonim válasza:
te nem őt szereted hanem azt akinek hitted...
ez persze szar dolog, szerettem már én is fantomot...
26/33 A kérdező kommentje:
nem én őt szeretem, mivel hónapokig egész nap vele voltam tudom milyen
2013. okt. 18. 20:10
27/33 anonim válasza:
csak megjátszotta magát amíg dugni akart
28/33 A kérdező kommentje:
még csak be sem próbálkozott úgyhogy ez nem jött be
2013. okt. 18. 20:26
29/33 anonim válasza:
dugás előtt megunt?
akkor még hülye is nem csak szemét
30/33 A kérdező kommentje:
szerencsére ő nem olyan mint a legtöbb pasi ez ebből is látszik
2013. okt. 18. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!