Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Srácok-ti hogy reagáljátok le...

Srácok-ti hogy reagáljátok le azt, ha egy lány hosszasan megbámul titeket?

Figyelt kérdés
Tudom, mosolyogi kell(ene), de én ilyenkor elvörösödök, ideges leszek, és bosszús szemekkel nézek vissza rá, vagy más irányba fordulok el. Nem tudom kezelni, ha egy lány hosszasan néz, és nem tudom, ezt hogy tudom legyőzni...

2013. okt. 16. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:

En altalaban visszabamulok ra es mondom neki hogy: Nezel, mi?

Erre aztan vagy abbahagyja vagy mond vegre valamit.

2013. okt. 16. 23:07
 2/3 anonim válasza:
Először engem is zavart. Aztán amikor új suliba kerültem és pesten velem szembe jött 20millió ember, hozzászoktam. Általában mosolygok. Nem túl erőltetetten, nem vicsorgok, olyan finoman es lazán. Ha a lány visszamosolyog(valódi mosoly), és ha tetszik is a lány, odamehetsz hozzá :D. Vagyis ha elindulsz felé és látszik rajta,, h "uhh b@sszus ne", válts irányt és lépj le. Ha esetleg a szájára harap, nyertügy.
2013. okt. 16. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:
vagy rámosolygok vagy odaintegetek semmi bámuló fejjel
2013. okt. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!