Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Hogyan reagáljátok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan reagáljátok le (viszonzatlan szerelem esetén), ha egy lány szerelmet vall nektek?

Figyelt kérdés
Rövidebb és hosszabb távon mit reagáltok?
2010. febr. 2. 14:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
7%
nekem ingerem támad bekenni a haját gépzsírral!
2010. febr. 2. 14:30
 2/25 A kérdező kommentje:
hát ez marha vicces, mit ne mondjak
2010. febr. 2. 14:30
 3/25 anonim ***** válasza:
22%
akkor ebben tuti egyetértünk:D
2010. febr. 2. 14:33
 4/25 A kérdező kommentje:

jaja, gondolom mindig ezt teszed, ha sor kerül arra, h vki bevallja, mit érez :P

komoly válaszokat szeretnék, azt hiszem mára ki is nevettem magam :P

2010. febr. 2. 14:35
 5/25 anonim ***** válasza:
miért gondolod hogy ez ennyire egyszerű? szembejön velem valaki az utcán és azt mondja, hogy szeretlek, vagy évek óta a barátom, és úgy mondja?
2010. febr. 2. 14:40
 6/25 anonim ***** válasza:
Nekem már vallott szerelmet lány akit nem hogy nem szerettem viszont de egyáltalán nem is tetszett. Simán azt mondtam neki hogy bocs de én nem érzek semmit, nem vagy az esetem, stb stb örülök hogy elmondtad mert neked is könnyebb így. Hosszú távon semmi. Nem kerül én se őt, minden a régi.
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
egyértelmü vállasz nincs, helyzettől függ. De mondjuk nekem a kiszemelt leányzó, most azt mondaná, hogy "szeretlek"... hát leszedném neki az összes csillagot és tábortüzetraknék belőle, annyira boldog lennék, de ez mellékes.
 8/25 A kérdező kommentje:

nem arra gondoltam, h régi barátság, csak sima ismeretség.

tegyük fel, h tetszik a lány, még kívánni is szoktátok, esetleg történtek is dolgok, de semmi érzelem az irányába.

2010. febr. 2. 14:43
 9/25 anonim ***** válasza:
egyértelmű hogy örülnék neki.
2010. febr. 2. 14:47
 10/25 anonim ***** válasza:

Egyetlen ehhez hasonló esetem volt eddig. (Sajnos? Hál' Istennek???)

Akkor úgy reagáltam, hogy sajnáltam. (Éppen szerelmes voltam valaki másba. /Aki még annyira sem érdemelte meg, de ez más kérdés./) :) Őszintén elmondtam neki, hogy én máshova húzok.

Ma is sajnálom.

Most, hogy írok róla, eszembe jutott még egy eset... Tudod, ez sokkal jobban fáj, ha kapod, mintha adod. De ezek szerint adni sem lehet annyira kellemes, ha ennyire el akartam felejteni. :|

2010. febr. 2. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!