Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Hogyan reagáljátok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan reagáljátok le (viszonzatlan szerelem esetén), ha egy lány szerelmet vall nektek?

Figyelt kérdés
Rövidebb és hosszabb távon mit reagáltok?
2010. febr. 2. 14:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Látom direkt nem vagy hajlandó megérteni. LEHET hogy egyszer beleszeretek valakibe aki ezt nem viszonozza, és hálás leszek (utólag legalábbis) ha ezt rögtön tisztázza és nem húzza az agyam egy hónapig. De most nem egy lehetséges esetről, hanem egy megtörténtről beszéltem ahol fel sem merült hogy én fogok koppanni. "és eleve tetszik neked, kívánod?" NEM, értsd meg hogy nem tetszett eleve, a szexet kívántam nem őt. Mivel ez nyilván nem az volt amire ő vágyott, így folytatni ezt a dolgot a lehető legrusnyább kihasználása lett volna az érzéseinek. Hidd el, tudtam hogy nem az esetem, és tetszőleges x idő múlva sem lesz az. De talán jobban megérted ha egy külön válaszban megpróbálok megszemélyesíteni egy pasit aki nem azt tette volna amit én.
2010. febr. 4. 16:47
 22/25 A kérdező kommentje:

értem már, jól van, csak a lányok másképp gondolkoznak és mivel érzelmileg nem olyan "lomhák" mint a pasik, nehezebben tudják elfogadni az ilyesmit és mindent megtesznek azért, h jobb belátásra bírják. persze ez a ragaszkodás ritkán vonzó egy pasi számára, ha tényleg csak a szexet kívánja és nem a csajt.

pont olyan vagy, mint, akivel utoljára dolgom volt :(

2010. febr. 4. 16:52
 23/25 anonim ***** válasza:

Íme: 28 éves srác vagyok, a minap összeismerkedtem ezzel a hamvas kis huszonegy-két évessel, látnotok kellett volna, a kiscsaj totál belémhabarodott. Annyira hogy minden önbecsülését sutba dobva ő maga jött oda hozzám rákérdezni a szitura. :)

Én persze megmondtam neki hogy nem megyek bele komoly kapcsolatba (azt ugye mégsem mondhattam hogy rút szegény) de a kis hülye annyira leadta a szintet hogy még egy csak szex jellegű együttjárásra is képes volt igent mondani. Gondolhatjátok, most van egy állandó luk a közelemben, minden felelősség nélkül, hiszen letisztáztuk hogy nincs köztünk semmi egyéb. Persze ő reménykedik, de hát miért ne hagynám? Legfeljebb majd pityereg kicsit amikor rátalálok egy olyan nőre akit szeretni is tudok, addig meg van kit használni ingyen és bérmentve. Ki nem sz*rja le az ő érzéseit, nem igaz? Ja azt mondtam már hogy a kis butus annyira reménykedik hogy egyszer valahogy majdcsak belészeretek, hogy bármit megenged? Asszem itt az ideje hogy egy érzelmileg labilis kislányt kihasználva végre kipróbáljam az összes elfojtott perverziómat még mielőtt kidobnám mint a használt kapcarongyot.

Na? Vélemények? Ez lenne a helyes viselkedés?

Csak ismételni tudom magamat, próbáld meg elfelejteni a srácot, ha nem tetszel neki hát nem tetszel. Szerintem rendes tőle hogy nem használ ki amikor pedig ennyire rohadt könnyű lenne.

2010. febr. 4. 17:02
 24/25 A kérdező kommentje:

teljesen igazad van, így elég durván hangzik, ha belegondolok. de a rohadt szerelem miatt én is mindent megtettem volna neki.

annyi a különbség, h a szexet soha nem én kezdeményeztem, viszont amikor nem akarta, mondtam neki, h benne vagyok abban is (minden korlát nélkül tényleg, azt csinál, amit akar, azzal, akivel akar), csak legyünk együtt. talán ezt már nem kellett volna...

ez már olyan, mint a társ-és kapcsolatfüggőség.

2010. febr. 4. 17:11
 25/25 A kérdező kommentje:

írsz nekem egy e-mail-t?

szívesen beszélgetnék veled és lenne még néhány kérdésem is.

2010. febr. 4. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!