Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Hogyan reagáljátok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan reagáljátok le (viszonzatlan szerelem esetén), ha egy lány szerelmet vall nektek?

Figyelt kérdés
Rövidebb és hosszabb távon mit reagáltok?
2010. febr. 2. 14:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nem tudom, milyen az, amikor vki szerelmet vall úgy, h én nem tudnám viszonozni, nem vagyok már annyira fiatal, de ilyesmi még nem történt velem. én mindig a "gyengébb" fél voltam, illetve most vallottam először, de már sok plátói szerelmem volt.
2010. febr. 2. 14:59
 12/25 anonim válasza:
4%
ha tetszik akk sima ügy lekapnám és élvezném
2010. febr. 2. 17:13
 13/25 A kérdező kommentje:
örülj neki, h neked minden ilyen egyszerű az életben
2010. febr. 2. 19:18
 14/25 anonim ***** válasza:

Na, kizárt, hogy velem ilyesmi történjen, és még nem is történt. Általában engem kosaraznak ki...

Egy-két lány van, akiből kinézném. Ha valami csoda miatt sor kerülne erre, akkor azt biztos nem mondanám, hogy legyünk barátok, mert az kínzás mindkét fél részéről. Egyszerűen megmondanám neki, hogy hosszútávon őszinte, boldog kapcsolat köztünk nem lehet, mert én nem érzek iránta semmit.

Ha olyan lány jönne oda hozzám, akihez vonzódom, akkor megbeszélném vele, hogy milyen időintervallumot szán rám az életéből, mert én hosszútávra tervezek. Utána pedig elhívnám egy randevúra valami nyugodt helyre, és, ha minden jól menne, akkor járnánk, sőt, később...

Persze, amiket leírtam, mind teoretikusak, ilyen eset akkor lesz, ha piros hó esik...

20/F

2010. febr. 4. 08:34
 15/25 A kérdező kommentje:

ugyan már, ne így állj hozzá, h nincs rá esély.

eleve nem lehet olyan rossz a helyzet, ha ilyen normális a gondolkodásod.

engem dobtak egy szexkapcsiból, pedig mindent megtettem neki és még csak szóba se jöhetett volna több a részéről, pedig nem is ismert, csak kijelentette.

2010. febr. 4. 08:44
 16/25 anonim ***** válasza:

Számomra már az roppant kínos amikor egy nő átveszi a kezdeményező szerepet, hát még ha viszonzatlan a dolog.

Én kisétáltam egy szex-kapcsolatból hiszen szóba se jöhetett volna több a részemről, és noha ezt a legelején tisztáztuk, a hölgy nyilvánvalóan többet akart. Minthogy hiányzott az a bizonyos szikra, bármennyire is megtett mindent, még csak nem is próbáltam igazán megismerni.

Az biztos hogy mindketten jobban jártunk így, mintha belementünk volna egy lapos, érzelemmentes kapcsolatba. Most nem szívesen találkoznék vele, hosszabb távon meg ki tudja. Minden esetre nem hiszem hogy ez megváltozik valaha is, amíg nincs másik párja legalább egyikünknek addig ott ez a dolog, hogy ő akar valamit amit én nem. Ha meg valamelyikünk összejön valakivel hát azért nem kéne találkoznunk. Jelenlegi és ex partner egy légtérben minden álmoskönyv szerint rossz ómen.

2010. febr. 4. 11:35
 17/25 A kérdező kommentje:

pontosan így vélekedik ő is.

csak azt nem értem, h miért nem lehet legalább megpróbálni?! egy hónap után úgyis kiderül, h működik-e vagy nem. az ilyen fiúknak egyáltalán nincs veszítenivalójuk, hiszen nem is esnek annyira könnyen szerelembe, h mondjuk egy hónap után koppanjanak. elkönyvelik tapasztalatként és kész, nem?

2010. febr. 4. 12:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Először is nem alázkodom meg ennyire ,még akkor sem ha kétségbe vagyok esve érte.Egy pasi sem érdemli ezt meg.Aki megérdemli az majd jön saját magától,nem kell könyörögni.
2010. febr. 4. 15:32
 19/25 anonim ***** válasza:

Tudom nehéz ezt elhinni, akár rólam is, hiszen gond nélkül belemegyek egyéjszakás kalandokba, vagy hosszabb csak-szex alapú kapcsolatokba, meg amúgy is minden férfi disznó. De nekem speciel eszembe sem jutott hogy én fogok koppanni a végén. Érzelmileg az fog igazán megsérülni akinek alapból voltak érzelmei a másik iránt, nekem egy hónap múlva sem lesznek, hiába hitegeted magad bármi mással. Attól hogy nem vagyok valakibe szerelmes még nem akarom feltétlenül megkínozni.

11:35 voltam

2010. febr. 4. 15:40
 20/25 A kérdező kommentje:

miért nem gondolsz arra, h te is koppanhatsz? lehet egyszer majd beleszeretsz egy lányba, akivel csak használjátok egymást és akkor majd ő küld el téged.

vagy nem vagy olyan szerelmes típus?

és miért nem adnál esélyt olyan lánynak, aki szeret téged és eleve tetszik neked, kívánod? ha szeret, megpróbálna boldoggá tenni, nem? és esetleg te is belészeretsz idővel. nem kell, h úgy kezdődjön a kapcsolat, h mindkét fél hű de szerelmes, nem?

2010. febr. 4. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!