Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg igaz, hogy vannak...

Tényleg igaz, hogy vannak olyan emberek, akik ha undort keltő látványban van részük, elhányják magukat? Vagy elmegy az étvágyuk?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 18:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

És olyan embert ismertek, aki csak egy csúnya látványtól elhányja magát?

Vagy ez csak olyan mendemonda?

2013. okt. 15. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, mikor bárban dolgoztam, a mellékhelyiségben elég furmányos dolgokat láttam, és igen sokszor a mosdó kukájába hánytam, mert már ki sem bírtam menni.

És mindezt, mindazt nekem kellett eltakarítanom.

2013. okt. 15. 19:52
 13/16 A kérdező kommentje:

De nálad lehet, hogy a szag is közrejátszott, nem?

Olyasvalakit ismertek, aki csak a látványtól képes hányni, pl. egy horrorfilm nézése közben?

2013. okt. 15. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Minthogy alapvetően gyengébb gyomrú vagyok, igen, nekem is van ilyen, ha pl. valaki előttem rókázza el magát. Ugyanakkor szerintem sokan nem hiába nem mennek orvostanhallgatóknak, hiszen ott már egyetem első heteiben "bedobják a mély vízbe" az újoncokat a gyors szelekció érdekében, s itt most gondolhat minden, amire csak szeretne :).

Tisztelem azokat az embereket, akik meg tudják őrizni az higgadtságukat ilyen esetekben. Ők vállalják el sokszor a legpiszkosabb munkákat.

2013. okt. 15. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem látványtól vagy egy elmesélt sztroitól még sose volt hányingerem és nincs az a helyzet, amibe elmenne az étvágyam. Ha éhes vagyok eszek :)

Viszont van olyan ismerősöm, aki minden további nélkül ha csak simán imitálom az öklendezést, akkor ő tényleg elkezd öklendezni és ha nem hagynám abba, akkor elhányná magát :) Beindítja nála az ingert :)

2013. okt. 16. 16:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Amikor a gyermekeim picik voltak nagyon vigyáztam az étkezésekre,mivel ha egy kicsit is bukott akkor képes voltam elhányni magam.Sajnos ha valami vagy valaki iránt undort érzek akkor kisebesedik a szám és kelés szerű pattanás nő rajtam ami magától elmúlik ha megszűnik az esemény. Ha előttem hány valaki akkor napokig rosszul vagyok az eset ingerel.
2013. okt. 18. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!