Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van női logika?

Van női logika?

Figyelt kérdés
realista vagyok nem akarom a nőket szivatni de muszály ezt kérdeznem mert tényleg olyanok néha mint ha hülyék lennének (tisztelet a kivételnek). van női vagy csak bonyolúlt és nem jut vele semmire?
2013. okt. 15. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Alapvetően biológiailag testfelépítésben és feladatainkat tekintve, akár a családon belül akár a társadalomban, különbözünk a férfiaktól. Ebből kifolyólag a gondolkodásmódunk is különbözhet, de mivel nem lehet általánosítani, hogy a nők így, a férfiak meg amúgy gondolkoznak, ezért szerintem nem létezik olyan konkrétan, hogy női logika. Esetleg olyan létezik, hogy ez vagy az jobban jellemző a nőkre, míg amaz meg a férfiakra.
2013. okt. 16. 14:34
 12/12 A kérdező kommentje:

Látom vannak egyesek akik képesek egy egyszerű kérdésre visszafogot bosszús mondatokat írni.

Én nem akarom megbántani a nőket de ahoz, hogy egy nő arra parkóljon ki (háttal) amerre majd menni szeretne és egy autót szét is tőrjön nem kell sok logika. Nem az első eset.

Ja és szőke fiús viccről még nem hallottam.

2013. okt. 16. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!