Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez férfiaknál logikus?

Lara84 kérdése:

Ez férfiaknál logikus?

Figyelt kérdés
Van egy sztorim és kiváncsi vagyok más kivülállók véleményére. Tehát van egy lány, Enikő akinek egy majdnem hároméves kapcsolata van, ami nem igazán jó kapcsolat. Van egy haverja, Péter, akihez igazából fél éve vonzódik, ezért ritkán találkozott vele. A család is ismeri Pétert. Elmennek együtt strandra, ahol Péter Enikő anyukájától kér engedélyt, hogy rányomulhasson a lányára, és még azt is elmondja, hogy nem akarja tönkretenni Enikőék kapcsolatát. Majd este együtt buliznak, és folyton nézi Péter a lányt, és követi, persze csak ugy követi, mintha nem tenné. mikor szegény Enikő végre lép felé, megkérdezi, hogy mit akar igazán tőle, a fiu magyarázkodik, hogy csak szexre kell neki a lány, és hogy biztos félreértette őt Enikő...ti mit gondoltok erről? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. júl. 30. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet az az Enikő tényleg csak szexre lehet jó annak a Péternek.Van az úgy az illetővel maximum fél napot lehetne csak jól eltölteni, mert a második 12 órában már az agyadra menne :)

Tehát esze ágában sincs nyakára venni a lányt.

2013. júl. 30. 10:49
 2/10 A kérdező kommentje:
érdekes észrevétel, lehet benne valami :)
2013. júl. 30. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Logikus hát, Péter csak dugni akar. Mi olyan meglepő ezen?:)
2013. júl. 30. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Már elmondta hogy nem akarja tönkretenni a kapcsolatát,maradjon a pasijával de vele is szexeljen néha..van akinél ez logikus,sajnos :D
2013. júl. 30. 10:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak női fejjel ezt megérteni nem túl könnyű. köszönöm a válaszokat. :)
2013. júl. 30. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:

"Péter Enikő anyukájától kér engedélyt, hogy rányomulhasson a lányára, és még azt is elmondja, hogy nem akarja tönkretenni Enikőék kapcsolatát."

Ez már nem logikus. :) Péter miért kezd el tárgyalni Enikő anyukájával? Mert, ha egy párkapcsolatban élő személlyel testi-lelki viszonyt kíván valaki folytani, nem fogja híresztelni senkinek, titokban tartja. Valós életben nem állja meg a helyét, Enikő anyukájának a reakciója mi lenne?

"Elmennek együtt strandra"

Soha nem fognak együtt strandolni! Mert nagy a lebukás veszélye. Sokkal csendesebb helyre fognak menni.

2013. júl. 30. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Az elején azt gondoltam,h ez a pasi komolyabb dolgot akar tőle,hisz anyukád engedélyét kérte,gondolom nem azt kérdezte,h anyuka,megdughatom a lányát?Elég hüén hangzana,meg szerintem ha csak sexelni akarna veled,akkor nem ment volna anyukádhoz,milyen már az,ha dugni akar,azt arra kér engedélyt,véleményt!Egyébként anyud mit szólt hozzá?Szerintem komolyabban tetszel a pasinak,csak vmiért a sex témát adta elő neked,ki tudja mi lehet a dologban!Vagy egyszerűen lökött a pasi,hogy az anyudhoz megy,utanána meg neked a sexet emlegeti,hát akkor szégyelheti magát anyukád előtt!De szerintem az első tippem az igaz!Esetleg nekem is írhatsz véleményt egy pasiról:)
2013. júl. 30. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocsi a hüe írásért,csak kiigazodsz a szövegemen!Nehari,téged azonosítottalak automatikusan is Enikővel,sorry ha nem te vagy az:s
2013. júl. 30. 12:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, számomra is ez volt a furcsa, mert miért vonta be Péter az anyukát??
2013. júl. 30. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:

lol mi ez? gyanú árnyékában? xD

de am ha Enikő barátja lennék és kitudódna én lecsapnám ezt a Péter gyereket, akármilyen rossz is a kapcsolatunk

de lehet először megkérdezném az anyukáját :D

2013. júl. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!