Csak én nem kapok a kérdéseimnek megfelelő (logikus) válaszokat, vagy mások is vannak így ezzel?
attól függ,h mennyire értelmes a kérdés. ha olyat kérdezel amire te is nyílván tudod a választ akkor szoktak trollkodni az emberek,vagy ha még a kérdés normális is, van h egyszerűen nincs kedvük használható tanácsot adni,írnak valamit és annyi,meg persze attól is függ,h melyik témakörbe írod a kérdésedet. a szerelem szex témakört sokan olvassák ezért ott több választ kapsz, persze lehet,h ennek a fele hülyeség. én ezt vettem észre.
ha én kérdezek egy normális kérdést,sokszor nem is kapok rá választ, vagy pedig teljesen másról papolnak nekem(ez főleg a vallás témakörbe írt kérdésekre jellemző)
tudomány kategóriában meg utálom a kioktató válaszokat,h háát ezt hh nem tudod?!
A kérdés egyik fele sem igaz, de hogy mi az igazság, azt nem lehet megkérdőjelezni!!!!4!!négy
Tényleg nem rossz érzés... Szóval szerintem szándékos, és azért csinálják, mert nekik igazán jól esik. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!