Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van női logika?

Van női logika?

Figyelt kérdés
realista vagyok nem akarom a nőket szivatni de muszály ezt kérdeznem mert tényleg olyanok néha mint ha hülyék lennének (tisztelet a kivételnek). van női vagy csak bonyolúlt és nem jut vele semmire?
2013. okt. 15. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Én nő vagyok és azt mondják férfiasan gondolkodom, szóval racionálisan. Én is sokszor kerestem a női logikát, de azt kell mondjam nem találtam. A nőknél minden mindennel összefügg és bonyolult minden. A szeszélyeik, hangulataik irányítanak mindent ne keresd a logikát.
2013. okt. 15. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
A nők jobban hallgatnak az érzelmeikre, megérzéseikre, intuíciójukra, mint a férfiak, ezért hoznak néha(?) a férfiak számára megmagyarázhatatlan döntéseket, melyet az érzelmektől kevésbé befolyásolt gondolkodás hülyeségnek, logikátlannak tart.
2013. okt. 15. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
2-esnél a pont. :)
2013. okt. 15. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Ne haragudj, én csak egy szegény logikátlan nő vagyok, biztos ezért van, de én nem értem a Te nagy, okos, férfi-szavaidat, lásd pl.: "bonyolúlt"
2013. okt. 15. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
továbbá: "muszály"
2013. okt. 15. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát én férfi vagyok és énis meglepődtem már sok női dolgon... nm nagyon érzek logikát benne.... Persze ezzel nem azt akarom kifelyezni hogy hülyébbek csak azt hogy mások
2013. okt. 15. 17:40
 7/12 A kérdező kommentje:

csak azért kérdem mert én is lány vagyok és nem értem gyakran a nőket.

azért köszi a válaszokat.

2013. okt. 15. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Női logika: leborotválod a szemöldöködet, aztán rajzolsz helyette másikat. Két hétig odafigyelsz a kalóriákra, aztán ha leadtál 2 kilót, akkor megjutalmazod magad valami kalóriabombával. Elvárod a férfiaktól, hogy komolyan vegyenek és az eszed/egyéniséged miatt tiszteljenek, mégis mindig kilóg a fél melled a ruhádból...
2013. okt. 15. 19:54
 9/12 A kérdező kommentje:
7. válaszolónak: Ezzel mire célzól?
2013. okt. 15. 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Ha valaki lehülyézi a fél Földet, legalább próbáljon meg helyesen írni. Szerintem. Szóval javítás:

Realista vagyok, nem akarom a nőket szívatni, de muszáj ezt megkérdeznem. Mert tényleg olyanok néha, mintha hülyék lennének(tisztelet a kivételnek). Van női (meg nem nevezett alany:logika), vagy csak bonyolult, és nem jut vele semmire? (Utolsó mondatodat sajnos nem sikerült tökéletesen értelmeznem.)

Ilyen helyesírással én azon aggódnék, hogy a 8 osztály végéig eljutok -e. Nem a nők logikáján. (Igen képzeld, a logikus gondolkodás nem nemfüggő, bár látszik, hogy neked nem az erősséged.)

2013. okt. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!