Van női logika?
Figyelt kérdés
realista vagyok nem akarom a nőket szivatni de muszály ezt kérdeznem mert tényleg olyanok néha mint ha hülyék lennének (tisztelet a kivételnek). van női vagy csak bonyolúlt és nem jut vele semmire?2013. okt. 15. 16:45
1/12 anonim válasza:
Én nő vagyok és azt mondják férfiasan gondolkodom, szóval racionálisan. Én is sokszor kerestem a női logikát, de azt kell mondjam nem találtam. A nőknél minden mindennel összefügg és bonyolult minden. A szeszélyeik, hangulataik irányítanak mindent ne keresd a logikát.
2/12 anonim válasza:
A nők jobban hallgatnak az érzelmeikre, megérzéseikre, intuíciójukra, mint a férfiak, ezért hoznak néha(?) a férfiak számára megmagyarázhatatlan döntéseket, melyet az érzelmektől kevésbé befolyásolt gondolkodás hülyeségnek, logikátlannak tart.
4/12 anonim válasza:
Ne haragudj, én csak egy szegény logikátlan nő vagyok, biztos ezért van, de én nem értem a Te nagy, okos, férfi-szavaidat, lásd pl.: "bonyolúlt"
6/12 anonim válasza:
Hát én férfi vagyok és énis meglepődtem már sok női dolgon... nm nagyon érzek logikát benne.... Persze ezzel nem azt akarom kifelyezni hogy hülyébbek csak azt hogy mások
7/12 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem mert én is lány vagyok és nem értem gyakran a nőket.
azért köszi a válaszokat.
2013. okt. 15. 19:48
8/12 anonim válasza:
Női logika: leborotválod a szemöldöködet, aztán rajzolsz helyette másikat. Két hétig odafigyelsz a kalóriákra, aztán ha leadtál 2 kilót, akkor megjutalmazod magad valami kalóriabombával. Elvárod a férfiaktól, hogy komolyan vegyenek és az eszed/egyéniséged miatt tiszteljenek, mégis mindig kilóg a fél melled a ruhádból...
9/12 A kérdező kommentje:
7. válaszolónak: Ezzel mire célzól?
2013. okt. 15. 20:01
10/12 anonim válasza:
Ha valaki lehülyézi a fél Földet, legalább próbáljon meg helyesen írni. Szerintem. Szóval javítás:
Realista vagyok, nem akarom a nőket szívatni, de muszáj ezt megkérdeznem. Mert tényleg olyanok néha, mintha hülyék lennének(tisztelet a kivételnek). Van női (meg nem nevezett alany:logika), vagy csak bonyolult, és nem jut vele semmire? (Utolsó mondatodat sajnos nem sikerült tökéletesen értelmeznem.)
Ilyen helyesírással én azon aggódnék, hogy a 8 osztály végéig eljutok -e. Nem a nők logikáján. (Igen képzeld, a logikus gondolkodás nem nemfüggő, bár látszik, hogy neked nem az erősséged.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!