Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnék kedvesebb?

Hogy lehetnék kedvesebb?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy időnként nagyon bunkó tudok lenni, persze nem szándékosan... Nehezen nyitok mások felé, de nem is ez lenne a baj, mert nem szeretek középpontban lenni, csak nekem pl annyira fel tudja dobni a napomat, mikor valaki kedvesen viselkedik velem vagy mondjuk udvarias. Rengeteg ember van, akit nagyon szeretek, és jó lenne, ha én is fel tudnám egy kicsit vidítani őket néha, de egyszerűen nem vagyok rá képes. Meg van amikor annyira szívesen odamennék hozzájuk valamivel, de nem tudom mivel, vagy félek, hogy idegesítőnek tartanának, zavarnám őket, ilyesmi. 17/L

2013. okt. 10. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Légy önmagad,attól szebb ajándékot nem adhatsz senkinek sem.
2013. okt. 10. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Vedd észre, hogy kinek mikor mire van szüksége, és legyél az apró dolgokban figyelmes. Az emberek nagyon tudják értékelni az apró figyelmességeket, pl. ha valaki rekedt, megkínálod Negróval, vagy ha nem megy neki valami, segítesz neki benne stb. Ehhez egy kicsit nyitott szemmel kell járni ugyan, hogy észrevedd a lehetőségeket arra, hogy a mindennapi élet kis dolgaiban jót cselekedj.
2013. okt. 10. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!