Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék kedvesebb?

Hogyan lehetnék kedvesebb?

Figyelt kérdés
Sajnos egyáltalán nincs bennem ez a mézes-mázas kedvesség, pedig szeretnék kedves lenni de nem megy. Sokszor sajnálom a gyerekem is amiért ilyen mufurc vagyok. Nem vagyok rossz ember, megbízható vagyok, segítőkész stb de ez a kedvesség nem megy. Mit kellene tennem? Miért vagyok ilyen?
2011. jún. 11. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom ezt kaptad odahazulról. Én kutyát, és cicát is tartok. Nem egy, nálunk ellett. Egyiket sem kellett tanítani az utódja nevelésére, gondoskodásra. Ez az állati ösztön bennünk emberekben is bennünk van. Ez nem mézes-mázoskodás, ahogy te nevezed, hanem így születünk. Aztán esetleg kiverik belőlünk.
2011. jún. 11. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Gyakorold. Először kis plüssmacikon, vagy ahogy előző írta, kiscicán, kiskutyán, aztán godnolj ki becéző szavakat, gyakorold magadban, és egyszercsak ki fog jönni a szádon, mikor a gyerekeddel beszélgetsz. Ne halogasd! A gyereked felnövekszik kedvesség nélkül, és nehéz lesz utólag bepótolni.

Először is agyilag döntsd el, hogy ez nem mézes-mázosság, hanem létszükséglet. A környezetedbe is tegyél apró kis díszítményket, virágot, csecsebecsét. Próbáld! Meglátod, milyen jó érzés lesz!

2011. jún. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!