Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék kedvesebb az...

Hogyan lehetnék kedvesebb az emberekkel?

Figyelt kérdés
Sok mindenkit megkérdeztem kedves vagyok-e szerinte és azt mondta igen. De van egy fiú aki mindig beszólogat nekem, meg piszkál, és ha visszaszólok rögtön azzal jön hogy ellenséges vagyok , meg idegbeteg, pedig ez nem igaz. Kedves akarok lenni a körülöttem élő emberekkel, és nem beszélni csúnyán, de ebből a fiúból már elegem van, néha kedves, de alapvetően beképzelt, és azt hiszi hetedhét országon nincs nála jobb képűbb , és azt hiszi mennyire oda vagyok érte, de nem. Hogyan kezeljem, hogy lássa nem érdekel, és hogy normális legyen velem ?
2010. jún. 16. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Hűű, hát szerintem te is tetszel neki, és neked is igenis bejön a csávó..Csak ennyiről van szó..Tipikus viselkedés.
2010. jún. 16. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nekem nem tetszik , beképzelt öntelt,egoista, felszínes.Csak sajnos összevagyok vele zárva munka miatt elég sokat, és sokat találkozunk,de nem akarom hogy mindenkinek azt pletykálja hogy én idegbeteg vagyok. Engem csak ő idegsít fel nagyon.Elviselhetetlen ahogy bánik a lányokkal,de engem nem érdekel, nem akarok tőle semmit, csak ne pletykálja hogy idegbeteg vagyok, mert így a rendes srácok sem fognak szóba állni velem.:S
2010. jún. 16. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
hát mondd meg neki kedvesen, kerek-perec hogy eleged van belőle stb.
2010. jún. 16. 21:38
 4/5 A kérdező kommentje:
de akkor azt mondja hogy idegbeteg vagyok meg hebrencs, egyszerüen összeférhetetlen :(
2010. jún. 16. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha nem éreznél iránta egyáltalán semmit, akkor nem érdekelne mit mond vagy gondol.(bocs...)
2010. jún. 16. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!