Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lehet az, hogyha megláto...

Miért lehet az, hogyha meglátom a volt barátnőm nevét az interneten akkor rám jön a görcs és a félelem eléggé magas fokon?

Figyelt kérdés
Bocsánat, ha rossz helyre írtam, de ide gondoltam valónak.Tavaly decemberen szakított velem a volt barátnőm szülinapom kellős közepén, én nagyon sokáig nem tudtam magam továbbtenni ezen, egészen Júliusig. Akkor éreztem úgy, hogy talán már túl-vagyok rajta. Az ismerkedési időszakunk viszont nagyon szép és romantikus volt (naplemente utolsó fényeiben csók, esti csillagnézés közben az első szerelmi vallomás,...) 3,4 hónapig voltunk együtt, én szerettem őt, kicsit túlságosan is, és sok hibát követtem el, mivel az volt az első kapcsolatom, de ő is hibázott(pl: sose állt mellém). Ő szakított és bevallotta, hogy sose volt szerelmes én ezt nem tudtam feldolgozni nagyon sokáig(de megbocsátottam, hiszen az érzéseket nem lehet megválogatni), de nyár óta megkönnyebbülten érzem magam. Mégis ha eszembe jut az ismerkedési időszak vagy a nevét látom valahol elkezdek görcsölni, és bevallom félni de nagyon és stresszel ni. Ez miért lehet? Légyszíves normális válaszokat kérnék,lehetőleg felnőttekét. Előre is köszönöm! :) 19/F
2013. okt. 9. 20:08
 1/5 anonim válasza:
Hát mivel ez volt az első kapcsolatod(szerelmed) így mély nyomot hagyott benned gondolom.. és ezért kerülsz ilyen állapotba. Próbálj meg úgy emlékezni rá, hogy szép volt, jó volt, de már elmúlt. Legyél sokat baráti társasággal és ne gondolj rá. Ismerkedj más lányokkal esetleg, az is gyógyír lehet rá. Sok szerencsét!!
2013. okt. 9. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a baráti köröm mindenfelé elköltözött, én pedig most csöppentem bele az egyetemi életbe és nem szeretek bulizni, sem inni, így nehéz, de előbb-utóbb csak skerül egy baráti kört találnom :) Köszönöm!
2013. okt. 9. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
mert traumát okozott neked? gondolom nagyon fájt, ahogy szakitott veled, és ezért társulnak a nevéhez negativ érzelmek.
2013. okt. 9. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:
igen fájt,elégé nagyon. Éjszakákat nem aludtam és felriadtam többször is az első 3 hónapban. De utána nem nagyon fordult elő ilyen. Talán érettségi előtti nap éreztem, hogy hiányzik.
2013. okt. 9. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
És még a lányok panaszkodnak hogy így a szemét fiúk-úgy a szemét fiúk! Szerintem pk sokkal rosszabbak! Utálják ha ragaszkodnak hozzájuk. A kérdésedre válaszolva: nem kéne hogy fájjon a dolog, pont a szülinapodon szakított! Gondolom annyira szeretted, hogy felsefogtad milyen szemétséget művelt veled! Magyarul játszott a lelkeddel. Szerintem örülj hogy megszabadultál tőle. És ne bánnj semmit! Legközellebb megtanulod, hogy nem leszel ennyire ragaszkodó egy lány iránt, és nem mondod ki soha hogy "szeretlek" mert ezzel csak eltaszídod magadtól! Elég szemét volt veled, és annyi kurázsi nem volt benne, hogy ne a pont a szülinapodon mondja el. Ezegy undorító kis gyerek nőszemély! Vedd fell úgy a dolgot hogy tanúltál belőle! Sose bánd..
2013. okt. 10. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!