Ez ciki? A többi lent.
Figyelt kérdés
12/f vagyok. A suliban mindenki fikáz meg cikiz azért, mert más zenét hallgatok. Mindenki a mai szutykokért rajong, én meg a Green Day-ért, az AC/DC-ért, Guns N'Roses-ért vagy a Tankcsapdáért. Vagy mert megpróbálok mindent megtenni azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el. Vagy mert táncolok, gitározok...stb. ez így ciki? Próbáljak meg beilleszkedni vagy maradjak önmagam?2013. okt. 5. 17:29
1/12 anonim válasza:
eszedbe ne jusson beleolvadni a tömegbe.. ha te így érzed jól magad kit érdekel másnak a véleménye, ízlése?? Nekik az tetszik neked meg ez.. te is cikizhetnéd őket az ő stílusuk miatt mert neked meg az nem tetszik.. örülj hogy más vagy mint a többi..:)
2/12 anonim válasza:
Soha ne változz meg senki kedvéért! Légy önmagad! Inkább utáljanak azért ami vagy,mint szeressenek azért,ami nem vagy :)
3/12 anonim válasza:
remélem, hogy kamu a kérdés, mert ha tényleg igaz, elég gáz a mai fiatalok hozzáállása a normális emberekhez, mint amilyen te is vagy :D hogy lenne ciki. maradj meg ilyennek, találsz majd hozzád hasonlókat, nyiss feléjük nyugodtan.
4/12 MrPifta válasza:
mindig önmagad maradj, akárki akármit mond
5/12 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem ciki, azért írtad ki a kérdést, hogy támogassanak.
7/12 anonim válasza:
Dehogy ciki! A sok kis nyáltank had verje magát dzsásztin bíberre (vagy ki a menő manapság) Te maradj csak a normális zenénél.
8/12 anonim válasza:
wáááá végre valaki!! *--* Én 13 éves vagyok és ugyanezeket hallgatom, és ugyanezt éltem át..de aztán szép lassan elfogadnak..Ne hogy megváltozz, mindig légy önmagad!! :)
9/12 anonim válasza:
Engem azért cseszegettek, mert a 60-as évek zenéje jött be, amikor ők Guns 'N Rosest hallgattak. Ez a 90-es évek elején volt. Sajnálom, hogy cseszegetnek téged, de azon azért kicsit vigyorgok, hogy a Guns került mostanra ebbe a kategóriába :D :D
10/12 anonim válasza:
ez egyátalán nem ciki. én pl. nem is halgatok bele a mai szutykokba :) és a gitározás mióta számít cikinek? O.o fogadd meg nekem hogy SOHA de SOHA nem változol meg! ne legyél mai nyáladzó bzi zombi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!