Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A melegektől viszolygók...

A melegektől viszolygók olvasták ezt az interjút?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, Steiner Kristóf neve önmagában elég a köpködéshez, de maga az interjú teljesen korrekt, kultúrált stílusú, informatív.

Az ide és a Politikába járogató, általában igen hevesen melegeket gyűlölők ennek az elolvasása után is ugyanúgy utálják őket tovább? Ha igen, miért? Árnyaltabb képet kaptatok róluk a kérdések-válaszok olvasásával?

2013. szept. 26. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki utálja a melegeket, azt nem fogod te semmivel meggyőzni az ellenkezőjéről. Ez lett beléjük nevelve, ezt a példát látták otthon, ezt nem olyan egyszerű kiírtani belőlük.

A Steiner Kristóf félékkel pedig dobálózni nem túl szerencsés részedről sem, mert nem mutatnak valami jó képet a melegekről a TV-ben.

2013. szept. 26. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem van sok jó és informatív cikk a témában (igaz, zömmel angolul olvastam, pl. a transzneműek életéről egy nagyon jót anno), tényleg nem Stintert kellett volna, így szerintem sokan lesznek, akik már miatta el sem olvassák (engem is alig vett rá a lélek, pedig aztán minden vagyok, csak homofób nem, de rühellem ezt az alakot), hiába mond pár (zömmel hót evidens) igazságot.

A másik, hogy akinek markáns véleménye van valamiről, azt nincs az a remek cikk vagy riportsorozat, ami megváltoztatná a véleményét (lásd: "ez csak propaganda" jellegű reakciók). Személyes pozitív tapasztalatok lehetnek véleményfordítóak, cikkek szerintem kevésbé.

2013. szept. 26. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
te egy önfejü embert nem fogsz tudni meggyőzni az ellenkezőjéről, akkor is ha a cikket elolvassa. sajnos nagyon sokan elitélik őket. talán a lezbikusokat még könnyebben el is fogadják, de a meleg pasik nagyon nehéz helyzetben vannak.
2013. szept. 26. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kár rühellni, mert egy nagyon értelmes srác, aki nem csinál gondot abból, hogy lazán vegye az életét, és mindig önmagát adja. :) Az interjúban adott válaszai pedig bizony alapvető igazságok, és csak az a fura nekem, hogy ez olyan sokak számára nem evidencia. :)
2013. szept. 26. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Aki viszolyog a témától nyilván nem olvassa el ezt sem. Amiben csupa olyan dolog van amúgy leírva, ami mindenkinek egyértelmű alapból is, csak nem fogadják el páran. Vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni és kész.

Tévét nem igazán nézek, szóval nem tudom, hogy viselkedik adásban ez a srác, de az írásait szeretem, meglepően intelligens és a legtöbb netes szennylap "újságíróihoz" képest jól ír. :D

2013. szept. 27. 09:14
 6/7 anonim válasza:

Ez semmit nem jelent, ahogy már többen is leírták.

Én meleg vagyok és őszintén szólva én sem kedvelem Steiner Kristófot, rossz fényt vet ránk megtestesíti a meleg sztereotípiákat és ez miatt azt hiszik az emberek hogy minden meleg nyávog meg nőies...

2013. szept. 29. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os: Steiner önmagát adja, viszont hozzá okos és intelligens. Én sem szeretem a túl lányosan viselkedő melegeket (főleg ott zavar, ahol érzem, hogy csak rájátszik), de Steinert becsülöm...mer önmaga lenni, meri jól érezni magát, és kimondottan értelmes cikkeket ír még a bulvárrovatokba is.
2013. szept. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!