Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Csak én viszolygok a gusztusta...

Csak én viszolygok a gusztustalan városi madaraktól (galamb, varjú? . )

Figyelt kérdés
Egyszerűen ha csak tehetem, kikerülöm őket, közel sem merek menni hozzájuk. Ez normális?
2012. dec. 16. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Én is utálom őket, egy csomó betegséget terjesztenek, koszosak.. viszont már tartottam otthon galambot, szóval alapból nincs bajom velük, csak félek hogy lesz.rnak meg utálom hogy állandóan gyűlnek az erkélyekre..
2012. dec. 16. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:
te hozzá mertél érni a galambhoz? O___O
2012. dec. 16. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Tudod vannak olyan emberek is, akik nem annyira finnyásak mint te! Amúgy meg galamboktól betegséget nem lehet elkapni, én már 9 éve foglalkozok postagalambokkal. Semmi bajom nem volt tőlük, és nem is lesz! Irtózol utálod őket, ilyenek a városiak, falun sokkal nyugodtabb és szebb az élet. ENNYI.
2012. dec. 16. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Tudod nekik is valahol kell élniük! Vagy szoksz, vagy szöksz, és a galambok a szokást választották. Nincs hol élniük, a varjaknak is sokkal kényelmesebb a városba mint kint a hideg erdőkbe!
2012. dec. 16. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Első vagyok.Igen hozzá mertem érni, azt kereskedésből vettem szép fehér volt, nem ezek a szürkék meg narancssárga szeműek:DD azokat is a fertőzések miatt nem bírom.
2012. dec. 16. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

azok, fertőzések :D elvakult panellakók. Semmilyen emberre veszélyes fertőzést nem terjesztenek sem a galambok, sem a varjak.

Ha véletlen egyidőben a fejedre kakkantana 500 darab galamb, akkor max ammónia mérgezésed lehetne.

2012. dec. 17. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális szerintem, hogy ezt gondolod.

A galambok jól alkalmazkodtak a városi élethez, ennek köszönhetően maradnak életben.

A varjak csak télen költöznek be a városba, mert azért annyira ők sem hülyék, hogy a hideg szántóföldeken nulla élelemmel tengődjenek.

És mielőtt viszolyogni kezdesz, jusson eszedbe, hogy a varjúfélék a legokosabb madarak. (mellesleg szerintem szépek is, nagyon jól rendben tartják a tollazatukat, attól olyan szépen fénylő fekete)

2012. dec. 17. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
38%
Ki mondta hogy itt minden válaszoló panellakó? De mikor jön egy felém összeborzolt tollal, levegőt alig kap, úgy "szürtyög" meg fél kiló sz.r van a lábára ragadva akkor azért nem nagyon babusgatnám... :))))
2012. dec. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!