Ha egy lány látja, hogy mindenre képes vagyok érte, miért az ellenkező hatást érem el?
"Első látásra lehet, hogy igen, de egyébként ez nem így van"
Pedig de. Belemagyaráznak valami marhaságot, hogy miért "más ő mint a többi páwa" és persze, hogy ezekre hajtanak még akkor is ha nem működik a dolog soha.
De "lúzerrel" (aki nem páwa, sportoló, Rambó vagy modell-alkat) sosem áll szóba a többség. A többiek igen, de ők is csak mint max. barátokként... Több ebből sosem lesz. Ha rondának születtél akkor "gém óvö men gém óvö"
"De "lúzerrel" (aki nem páwa, sportoló, Rambó vagy modell-alkat) sosem áll szóba a többség. A többiek igen, de ők is csak mint max. barátokként... Több ebből sosem lesz. Ha rondának születtél akkor "gém óvö men gém óvö""
Ezt így van, de mondom: nőkkel nem érdemes erről a témáról beszélni (meg még elég sok témáról sem), úgyse tudnak semmi értelmeset hozzászólni, vagy hazudoznak, mellébeszélnek, vagy a saját működésükkel sincsenek tisztában. Egyik sem fogja kimondani: "igen, mi szóba sem állunk olyan férfiakkal, akik nem mutatnak vmi különlegeset, mert beképzelt nők vagyunk rengeteg elvárással stb.". Ezért mondom,h általában nőkkel nem érdemes vitatkozni semmiről, mert ha nem értesz vele egyet, akkor elkezd sértegetni, személyeskedni, félremagyaráznak mindent, meg minden marhaságról elkezdenek írogatni, aminek semmi köze a kérdéshez. A nők érzelmi lények, a logika, önkritika elég messze áll többségüktől.
Kár, hogy minden női mellébeszélés megcáfolható.
"Csak a kisugárzás számít"
Egyik haverom önmagát szépnek tartja, ha beszólsz neki fel se veszi, csinálja a dolgát - mégsem jön neki össze soha, mert még nálam is rondább.
Másik haver "ultra vicces" 1000 lánybarátja van, de ennyi mert alacsony, göndör hajú és még nálam is csóróbb.
"Csak a kisugárzás számít"
Tudod, hogy működik ez. Aki jóképű, annak van jó kisugárzása:D. Komolyra fordítva: a kisugárzás szintén egy női kamuszöveg, csak ugye vhogy meg kell magyarázni,h miért mindig jóképű/magas/bunkó stb. férfiakkal jönnek össze.
Én eddig minden barátnőmet csak odafigyeléssel, és kedvességgel "szereztem" meg. Lehet mind csak játszott velem évekig, ezt nem tudhatom, de annyit mondhatok ebben az ügyben:
Mindenki azt gondol amit akar, én mindig hasonlóképpen értem el eredményt, és eztán is így fogok tenni, ha rászorulok. :) És lesz jelentkező.
Valakit itt nagy szerelmi csalódások értek. A nők nem egy külön állatfaj és ti magyaráztok beléjük sok mindent.
Ugyanolyan emberek vagyunk, mint ti férfiak. Ugyanúgy fontos a külső is, mint a belső. Oké, ha mondjuk valaki ronda, de úgy tényleg, az valóban nem fog érdekelni. De onnétól, hogy arányos, normális, átlagos arca van, már rohadtul mindegy, hogy ezen felül hogy néz ki. Belsőre meg bunkózással senki nem fog hódítani.
Mondjuk én a normális csajok nevében szólok, nem a szőke plázap.csák nevében.
"Valakit itt nagy szerelmi csalódások értek. "
Komolyan vártam, mikor jön az első lélekelemző hobbipszichológus nő sablonbaromságával. Ne erőltessétek már ezt a pszichoblablát, mert csak magatokat járatjátok le. Akármilyen nőkről szóló kérdés van, mindig a nők nagy része ugyanazt a 4-5 mondatot írja, ennyire fáj a gondolkodás ?:). A férfiakról szóló kérdéseknél miért nem írkálnak olyanokat a férfiak,h "jaj hát titeket nagy csalódás ért, eddig csak ilyenekkel találkoztatok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!