Szerintetek az normális, amikor egy 13 éves lány a közösségi oldalakra pózolva teszi fel magát egy fényképen, a falra a titkos szerelmének írkál és magyarán mondva már kufircolna?!
Valahol normális, bár szerintem se jó. Gondolj bele. Ebbe nőnek fel. Mi is úgy akartunk hasonlítani a nagyokra, hogy átvettük a viselkedésüket, a szokásaikat. A mai kislányok se tesznek mást, csak előttük nem a padon beszélgetős cigizős példa van, hanem a r.c fotók a neten.
Csak nagyok akarnak lenni mint mi annak idején. A mi nem változott, csak a hogyan. Gondolj bele, hogy amiket Te csináltál, azt se tartották helyesnek a Te szüleid. No meg ezek a gyerekek is háborogni fognak amikor az Ő 10 éves lányuk majd ennél is durvábban nyilvánul meg 20 évnyi változás után.
Szerintem egyáltalán nem normális, nem vagyok idős (huszonéves ) de már nekem is azt kell mondanom "az én időmben bezzeg...".
Mert amikor mi 13 évesek voltunk, maximum sulibuliba mentünk este 10 ig, nem hajnalig kocsmázni meg discoba.
Normálisan neveltek a szüleim, és odafigyeltek rám, amit sok szülő elmulaszt mostanában.
Egy 13 éves lány talán testileg már érett, de érzelmileg még nem, és nekem nagyon furcsa, hogy kvázi kislányok úgy szexelnek, mintha az csak egy szükséglet kielégítésére szolgálna, mint amikor eszik vki, mert éhes. Aztán mikre 20 évesek lesznek, kiégnek és lelkileg tönkremennek.
szerintem nem normális , de a mai kornak sajnos megfelel, egyre többen hiszik azt h csábító pózokba kell vágják magukat a facen és akkor népszerűbbek lesznek.
Pedig max egyszer hazsnálatos ribinek nézik majd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!