Az egyik osztálytársamat nem értem, mi baja van? Nulla empátia, nulla érzelem.
Figyelt kérdés
Szóval nem beszél magáról, se a gondolatairól se az érzésiről, gondolatairól mondván hogy 'megnyílni fáj'. Viszont emellett barátságos és kezdeményező. Nem zaklatja fel a halál, vér, éhező gyerek... (tehát ami általában az embereket). Sz*rik a kötelességeire, csak úgy van a világon. Sokszor a kezébe vesz egy tárgyat és csak ül,és forgatja,nézegeti,közben látszik rajta hogy nagyon agyal.
Leül akárhova a földre törökülésbe, legyen az buszmegálló, lábtörlő, folyosó...
Szerintetek? Van erre szó?
2013. szept. 16. 21:40
2/10 anonim válasza:
És ez téged miért is zavar? Vannak olyanok, akiknek még sikerült megőrizniük az egyéniségüket (akármilyen fura is legyen) ebben a rohanó világban.
3/10 A kérdező kommentje:
Miért zavar? Mert egész nap mondja nekem a monológját.
2013. szept. 16. 21:58
5/10 anonim válasza:
Bár több ilyen lenne és nem ennyi birka mint te.
6/10 anonim válasza:
Mégis miért kéne sírni az éhező gyerekek miatt? Attól jobb lesz nekik? Nem!
Nem vehet a kezébe tárgyat, vagy mi a fene? Legyen birka és oszon meg nyolcezer videót az éhező gyerekekről? Az jobb?
10/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, mi bajod van velem? Az emberek meghalnak. Ha lezuhan egy repülő, nem érdekel. Barátnőm mondta, hogy milyen szörnyeteg vagyok, hogy mondhatok ilyet? Pedig ez számomra megfoghatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!