Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Félek a testől mit tegyek?

Félek a testől mit tegyek?

Figyelt kérdés

Félek a tesióráktól nem vagyok nagyon ügyes főleg futni nem futok valami jól (csak rövidtávon vagyok jól és általában hosszútávokat futunk és egyébként is sok mindenhez futni kell).

Kosarazni nagyon jól tudok meg kézizni ís egy kicsit (5-ös skálán 3-as általában kézizünk) de a labdafeladatok már nem mennek olyan jól.

Nagyon szigorú tanárunk van és ha valaki egy valamit nem tud akkor mindjárt elkezdi szidni meg nem bírja és azt veszi észre amit nem tud és nem azt amit tud.

Nem vagyok egy lusta bénaság sportolok (2 félét is).

Mit csináljak hogy ne utáljon a tanár és hogy ne féljek?

2013. aug. 31. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Én is így húztam le a 12 évemet a suliban. Én röhögtem kínomban. Jobbat te se tudsz szerintem...
2013. aug. 31. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni, azért, hogy szeressen a tanár meg semmit nem kell csinálnod. Nem a teljesítmény alapján kellene eldönteni, hogy kit kedvel és kit nem. Rossz tanárod van, ezért érzed magad te is rosszul, nincs veled semmi baj.
2013. aug. 31. 17:07
 3/6 anonim válasza:
Velem is ez van :( de a tanár nem venné észre hogy félek fejreállni, meg ha próbálkozok akkor is leszid , hogy ezt nem így nem úgy. 11 éves vagyok de elegem van nem vagyok egy tesistakértő hanem ez egy kézségtantárgy a főtantárgyakra koncentrálj, és ennyi.
2013. szept. 25. 16:46
 4/6 anonim válasza:

A tanár segíteni fog, ne aggódj.

Mindenkinek az az érdeke, hogy jól teljen el a tesióra.

2013. szept. 29. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Én sem szerettem iskolás koromban a tesiórákat, Nagyon ügyetlen voltam, vékony kis csaj létemre, pl. kötelet mászni vagy fejen állni egyszerűen nem ment. Úgy éreztem magam, mint egy cirkuszi állat, amit mindenféle természetellenes mutatványra idomítanak. Rajtam kívül még volt egypár ilyen "atléta", persze az osztálytársainknak nagyszerű móka volt a bénázásainkat látni.

Mindig 2-es-3-as voltam ebből a tárgyból. Sosem értettem, miért kell tornát osztályozni? Adottság kérdése is. Ne adj' Isten buktatni belőle? Afféle tölteléktárgy, a továbbtanuláshoz végképp nem fontos.

Szóval, ha kosarazás vagy kézilabda kerül sorra, akkor ne félj, adj bele mindent. A többit meg-hát, bírd ki valahogy. Biztos van más is az osztályban rajtad kívül, aki nem egy "tornászbajnok". Ez valamelyest megvigasztalt engem is. Talán az ügyesebb srácok segítenek is neked.

A tornatanárok általában keményebbek szoktak lenni, ez tapasztalat. A tiédnek sem kéne ennyire komolyan venni a tesit, inkább segíthetne annak, aki nehezen boldogul egy-egy gyakorlattal.

2013. szept. 29. 22:52
 6/6 A kérdező kommentje:

4. válaszoló háát nem tudom hol élsz asztem ugorj be egy tesire az osztály legjobbjai is hullák a végére.

5. nagyon köszi sztem is így kéne lenni nem tudom mit vannak úgy oda de köszi.

2013. szept. 30. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!