Mit gondoltok a pesszimistákról?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert én is az vagyok.(nyilván)2013. aug. 28. 14:47
1/7 anonim válasza:
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken...
3/7 anonim válasza:
Csak nyerhetnek,mert ha nincs igazuk,nekik akkor is jó.
4/7 A kérdező kommentje:
3. az igaz és még csalódni sem tudnak mert a legrosszabbra számítanak :D
2013. aug. 28. 17:24
5/7 anonim válasza:
Szerintem jobb optimistának lenni, mert fontosak a pozitív gondolatok a pozitív eredmények eléréséhez. Aki pesszimista nem tudom, miként tud elérni bármit is.
6/7 anonim válasza:
Őszintén?! Én azt vettem észre, hogy a pesszimistákat kerülik az emberek, én is. Nem jó folyton rosszat hallani, sokkal kellemesebb ha egy realista vagy egy optimista mellett vagy.
7/7 anonim válasza:
ha van köze a realizmushoz is és inkább a sötétebb dolgokban (politika) vagy pesszimista az annyira nem lehet gond.
ha mindenben pesszimista vagy és semmiben sem vagy legalább realista ha nem is optimista az már gond lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!