Ti mit gondoltok arrol, hogy a pasi es a no kozott kb 30 centi kulonbseg van? Gaz vagy aranyos?
Utolsó: Gáz vagy.
Magasság alapján megítélni valakit gáz.
Aki ezt teszi gáz.
Ha vonzódnak egymáshoz, és szeretnek együtt lenni, semmi baj nincs ezzel. Magasságtól függetlenül ez kéne, hogy fontos legyen.
A leggázabb amikor a barátnők kezdenek el pofázni, hogy ő "Túl alacsony!"...
Sajnos van olyan nyomorék nőszemély, aki ott is hagyja a srácot, mert a barátnői szerint alacsony.
Koszi szepen a valaszokat! :)
#3 de egy felszines pocs vagy hallod... Jo azt kifelejtettem hogy egyidosek. Na igy hol lehetne apakomplexusa a csajnak? Lenyegtelen, felszines vagy .
Utolso - koszonom hogy irtal, sajnos vannak ilyenek :S Nekem is volt ra pelda, hogy egymas melle allitottak egy kb 2 meter magas -velem egyidos- sraccal, es mondtam hogy : Jeee de pici vagyok hozzad kepest- de ettol fuggetlenul en nem hagynek el valakit ezert :D
Meg amugyis az a jo ha a pasi magasabb a lanynal :)
Ha gazdag a pasi, nincs akadálya.
"Magasság alapján megítélni valakit gáz.
Aki ezt teszi gáz. "
Persze ha fordítva lenne és a pasi lenne 165 a csaj meg 190, akkor már mindjárt jönnének a szokásos kommentek, hogy
"Ne bánkódj, majd találsz egy hozzád való, pici csajt"
meg "Ha valaki beléd szeret nem fog számítani a magasság."
Csak én gyűlölöm ezt a kettős mércét?
#9 adlak, én sem szeretem ezt :)
végülis ha azt nézzük, akkor egy 150 centis férfi is lehet aranyos meg odafigyelő és jó szerető, ugyanúgy egy 2 méter 6 centi magas emberrel szóval én nem értem mit kell a magasságokkal foglalkozni.
alapból azért tettem ki a kérdést, még mielőtt valaki félreértené, hogy megnézzem ki hogy vélekedik efelől :D
ember és ember között is van különbség ezt mindenki jól tudja..
ment a zöld kéz mindenkinek, kivéve aki azt írta hogy a csajnak (ezesetben nekem, apakomplexusom van) mert az már tényleg egy olyan ba.zdmeg kategória.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!