Önirónia, mint az egyik legfontosabb emberi érték? Mit gondoltok?
Egyre többször veszem azt észre, hogy az öniróniám pajzsként véd a tahóktól.
Múltkor netharcoltam egy fórumon, és "nem találtak rajtam fogást", mert ha bármikor megkérdezték, miért vagyok ilyen sznob, okoskodó(kicsit tényleg az voltam :D), azt feleltem az anyukám nem törődött velem eleget kiskoromban, és ezt azokra a témákra vetítem ki, amelyekhez értek kicsit.
És én is valahogy SOKKAL(nagyságrendekkel) komplettebnek, racionálisabbnak látom azt az embert, akinek van öniróniája.
Mit gondoltok? Mennyire fontos?
Az teljesen más, hogy milyen vagy az interneten, a monitorod mögé bújva, és hogy viselkedsz, ha élőben kell a magad igazát megvédeni nálad sokkal okosabb és határozottabb emberekkel szemben.
Az a tapasztalatom, hogy azok az embere, akik a neten kifejezetten "agresszívebbek" az életben inkább elnyomottabb, csöndesebb inkább magukban puffogó típusok.
Azok akik a való életben is felvállalják a konfliktusokat, ezzel az arcukat, nevüket adva, nem állnak le fórumokon vitázgatni, mert ez egyáltalán nem elégíti ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!