Hogy szokjak le erről?
Teljesen ugyanilyen voltam én is,aztán elkezdtem akarattal leszokni róla.Nem érdekelt már,hogy ki mit gondol,egyszerűen elmondtam a véleményem és nem is lett semmi probléma.Nem utáltak meg,nem beszéltek ki.Erőt kell venned magadon,ezt csak úgy oldhatod meg.
18/F
Egy kérdésem lenne hozzád: Sokszor tapasztaltál ilyet?
Amúgy abba gondolj bele, hogy nem feltétlenül gúnyolnak ki mindenért. Persze vannak olyanok. De nem ez az érdekes. Próbáld rávenni magad belülről, tapasztald meg mi lesz utána. Lehet, hogy pont megdicsérik például a felsőidet, meg a nyakláncaidat!
S tedd fel magadban ilyenkor a kérdést, hogy mi okuk lenne rá? Mi apád foglalkozására például. Miért ne válaszolnál nekik? Dolgozik, s minden egyes dolgozó ember számít. Nem szégyen.
Vagy például nincs kocsitok, biciklitek: Kit érdekel? Sokaknak nincs, főleg ha belvárosban laknak. Nekünk sincs, bár volt. De mi a metrót, buszt, villamost használjuk közlekedésre. Vagy a vonatot ha messzebb akarunk jutni.
S így tovább. Reálisan gondold át, s úgy igyekezz felvállalni magad! :) Hajrá!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!