Nagyon gyorsan eszek, és emiatt kajálás után rosszul vagyok. Hogy szokjak le erről?
Írd a tányérodra: "lassan egyél", hogy ne felejtsd el, amikor hozzálátsz.
Ha olyan a kaja, egyél kínai pálcikával, azzal bizosan nem tudod majd habzsolni. Ha még mndíg túl gyorsan ennél, próbáld meg csak egy pálcikával :)
Húha, ugyanettől szenvedek én is. Én próbálom ,,eröltetni'' a lassúságot, tudatosítani magamban, hogy nyugalom, van idő, és senki nem fogja elenni előlem, a kaja ,,megvár'', meg hasonló. Nem igazán tudok ezenkívül más praktikát rá, nekem se mindig sikerül betartanom, csak igyekszem magam rászoktatni
Irtó nehéz, ez egy nagyon rossz szokás, és én is úgy vagyok, hogy sokszor azon kapom magam, hogy már megettem a felét, de lassítanom kéne. Tudom miről beszélsz, irtó kellemetlen tud lenni, amikor ülök az asztalnál és már be is lapátoltam az ételt, mire màsok csak hozzálátnak. Ezt részben apámtól ,,örököltem'', tanultam, de régebben bulimiás voltam, és az az érzésem, hogy részben még annak a folyomànya. Nem vagyok túlsúlyos, de így könnyen azzá lehet válni. Egyetlen embert ismerek apámon kívül, aki ugyanígy kajàl, az is 120 kg. Kicsit vicces, mikor együtt vagyunk, hogy én a 60 kilómmal leelőzöm szinte a gyorsaságban az elhízott ismerősöm. Szóval mindenképp próbálok erről leszokni, mert nem csak, hogy idegesítő, de még komoly emésztési panaszokat is okozott már eddig. Àllandóan puffadok, büfögök, és sokszor fàj a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!