Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A 14-17 ev koruli fiuk tobbseg...

A 14-17 ev koruli fiuk tobbsegenek miert csak a nagy mell tetszik? Ha valakinek nagy van vagy kiteszi miert gondoljak egybol jo nonek?

Figyelt kérdés

Az en sulimban/kornyekemen a fiuk nagyon "mell maniasok". Es ennek hangot is adnak. Van egy nagymellu osztalytarsam aki ha kimegy felelni vagy akarmi, rogton osszesugnak hogy "TITS!!1". (Megjegyzem hogy o nem jar kivagott felsokben, nem mutogatja magat es megis beszolnak..)

A facebook-on levo kepeiknel is, ha valakinek latszik a dekoltazsa mindig odairnak valamit vele kapcsolatban. Pl.: "az ikrek!!", "jo csocsok", "jok a melleid", "hmm sexy".. Az ilyen fajta kepeket boven 100-an (nem vicc) vagy tobben lajkoljak, mig amin nem latszik a melluk azt alig 60-an.

Vannak akik meg mindig kozszemlere teszik a maguket, nekik egyfolytaban "udvarolnak".

Egy-ket fiu szinte mindig autos es modell lanyos kepeket oszt meg. Persze itt is elmaradhatatlan hogy a csaj fehernemuben legyen, es a fejmeretevel megeggyezo mellmerete legyen, kulonben "nem jo no" es a tobbiek leszojak a fiut a "sz@r izlese" miatt. Egyszer valamelyik haver valaszolt egy fiunak egy masik keppel, "hogy akkor nezd meg ezt" (egy nem sokkal kisebb mellu de szebb no volt rajta), es azt valaszolta "ez nem jo, nincs is melle"..

Gyakorikerdeseken is ha valaki megkerdezi jo-e a kis mell is, es kort is ker a valaszokban akkor csak 18 even feluliek irjak hogy igen, szep az is. Legalabbis en nem lattam fiatalabb fiut kijelenteni hogy a kicsi is jo.

Ez a media hatasa lenne? Rengeteg plakaton/ujsagon/reklamban kint van a nok melle, mely dekoltazs minden ruhan... Mindig csak mell-mell es mell, abbol is a dinnyemeretu, fenek meg comb nem erdekli oket.

2013. aug. 25. 16:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Nem tudom, de ízlésről felesleges vitatkozni. Ha arra áll fel, akkor nekem hiába magyarázzák, hogy az nem jó, nekem az tetszik és kész, legyen szó bármiről.
2013. aug. 25. 16:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Téves, ugyanis végigolvastam a kérdésed.Amúgy meg ízlések és pofonok az ösztönök mellett.Ha valakinek a nagyobb tetszik, akkor az istenért sem fogod tudni ráerőltetni a kicsiket.Olyat keress, akinek jók a kicsik, és kész.
2013. aug. 25. 16:54
 13/28 anonim ***** válasza:
52%
Mert egyes fiúknak kevesebb esze van mint az összehányt tehénszarnak. Aki csak mell alapján tudja eldönteni hogy egy nő jó e vagy sem az eléggé éretlen viselkedésre utal.
2013. aug. 25. 17:02
 14/28 A kérdező kommentje:
Fogalmad sincs a mellem mereterol es van baratom akinek ugy tetszem ahogy vagyok. :P
2013. aug. 25. 17:44
 15/28 anonim ***** válasza:
96%
Neked sincs fogalmad a péniszem méretéről, mégis kijelented, hogy kicsi... :P
2013. aug. 25. 19:01
 16/28 anonim ***** válasza:
87%
BUUURN!
2013. aug. 25. 19:10
 17/28 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha még párod is van, akkor hadd kérdezzem meg, hogy milyen indíttatásból írtad ki a kérdést?
2013. aug. 25. 20:17
 18/28 anonim ***** válasza:
50%

nekem a kicsit véknyabb és kisebb mellü lányok jönnek be.

amúgy azért ilyenek mert még nem tapasztalták meg hogy egy lány nem csak csöcsböl meg pinábol áll hanem annál jóval több.

Meg ne haragudj tudom nem igazán tartozik ide,de nem kéne egy értelmes vállaszra ilyen flegmán reagálnod.

2013. aug. 25. 20:46
 19/28 A kérdező kommentje:

Mivel allandoan ezt latom es erdekelt hogy miert ennyire maniakusok? Nem lehet az ember kivancsi?

Utolso, az meg neked normalis valasz, hogy semmi koze a kerdeshez csak ugy elkezdi hogy minden lanynak csak a nagy p*cs kell es ha valakinek nem nagy akkor azt kirohogik? Honnan jon ez a kerdesemhez? Nem altalanositottam es nem is mondtam olyat hogy mindenkinek csakis a nagy mellek tetszenek meg utaljak a kis melleket.. Arra voltam csupan kivancsi hogy a korulottem levok miert vannak ennyire megbolondulva a mellekert.

2013. aug. 26. 00:38
 20/28 anonim ***** válasza:

"Mivel allandoan ezt latom es erdekelt hogy miert ennyire maniakusok? Nem lehet az ember kivancsi? "

akkor miért nem tőlük kérdezed meg, ha állandóan látod a FB-n ezeket a megnyilvánulásokat? Szerintem amúgy ez megfelelési kényszer közöttük is. Mármint, ha valaki nem igazodik ehhez a mintához, akkor úgy érzi, ki fogják közösíteni.

2013. aug. 26. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!