Csicselyband kérdése:
Segg vagy mell?
Figyelt kérdés
Ti mit néztek egy lányon? A seggét vagy a mellét?2013. aug. 16. 13:26
2/6 anonim válasza:
Ez attól függ.. én pl (ha cicanaci akkor természetesen nem a melleit), de ha viszont feszülős póló van rajta akkor nem a popsit :D.. vagy ha mindkettő van rajta akkor még le is fényképezem :P ... persze engedélyt kérek rá :).. én még csak 15 vagyok.. a szőkék jobban bejönnek, de ez egyébként, hogy mit néz ettől függetlenül más.. Lehet szép melle vagy formás feneke, ha a feje olyan mint egy lapított kínai-é :D *-*
4/6 anonim válasza:
csatlakozom a 2.hoz :)
amúgy attól is füg, hogy látja-e hogy nézem vagy nem :D
ha látja akkor az arcát, ha nem látja, akkor először a melleit aztán esetleg még popsit :)
5/6 anonim válasza:
Először arc..
De ha így kérdezed akkor mell..aztán fenék..attól függ :D
6/6 anonim válasza:
Először mell, ha az nem nagy és természetes, akkor felejtős...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!