Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja itt minden fiú hogy a pici melleket is szeretik, mikor élőben az utcán és a randikon is látszik az arcukon hogy nem tetszik nekik ha egy lánynak kicsi a melle?
tiszta hülyék meg ezek akkor hazudtak
én nem úgy vagyok hogy kis mell vagy nagy hanem ha ránézek a lányra/nőre tetszik vagy nem rögtön eldöntöm
Némely nyomorult tényleg szereti, de azok pedofil hajlamúak:)
A nagy mell a jó mell
MERT B+ NEKEM AZ TETSZIK ÉS KÉSZ! A FRANC MÀR EBBE A SOK B*ROM ÀLTALÀNOSÍTÓ KÉRDÉSBE!
Már bocs.
Küldesz esetleg képet? Van olyan lányismerősöm, akinek semmi, ismétlem semmi melle nincs, mégis rendkívül vonzó:P
17/f
Mert Te nem azokkal az emberekkel ismerkedtél, akiknek a kis mell tetszik.
Plusz: Az hogy valaki nézi a nagy melleket nyilván azért van, mert a méretükből adódóan figyelemfelkeltőek - pláne ha ki is vannak rakodva. Ettől még jobban szerethet otthon, az ágyban játszadozni az adott ember egy kisebb, de feszes, kézbe illő cickóval...
Én is megnézem a nagy mellű csajokat, de jobban szeretem a kis melleket. Szebbnek tartom a kicsiket, figyelemfelkeltőnek a nagyokat. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!