Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja itt minden fiú hogy a pici melleket is szeretik, mikor élőben az utcán és a randikon is látszik az arcukon hogy nem tetszik nekik ha egy lánynak kicsi a melle?
Te is megnézed minden boltban a kirakatot, mi is megnézzük azokat a melleket amik elől vannak hagyva.
Ezek után biztos nem hiszed el, ha mondom azt mondom nekem inkább a kisebb, helyesebb mellű lányok, nők kellenek. De eddig 3 olyan lány volt az életemben akivel leéltem volna az életem, és egyiküknek sem voltak nagy mellei.
28F
persze, hogy az utcán megnézzük a nagyokat, ha ki vannak téve.
amúgy mennyire kics?
most akkor valaki azt magyarázza meg nekem, hogy mi alapján választasz párt magának aki kifejezetten a kis melleket szeretni?
szóval ha valakinek kicsi a melle az jöhet mindegy milyen? és ha valaki klappol szinte mindenhogy, de nagy a melle, akkor az kilőve, mert nem tetszik melltartó nélkül, hogy lóg?
az egész ésszerűtlen :D
#15: Nem ésszerűtlen, csak a kérdéskör meghaladja az értelmi kapacitásaidat...
Senki nem mondta, hogy aki a kis melleket szereti akkor annak bármilyen kis mellű nő jó, sem azt, hogy akármilyen jól néz ki valaki, nagy mellel már eleve tabu...
Pusztán előny, jobban tetszik a kicsi. Mi nem érthető ezen?
#13as vagyok. (és nem a Dr. House-ból)
Arra a kérdésre írok hogy bárki jó lenne-e akinek kismelle van.
Ez olyan mint szempont, amit ha minden más klappol el lehet hagyni. Mint ahogy valakinek csak a szőke haj tetszik, aztán ha találkozik egy igéző barnával egyből elfelejti.
mert egy nő a melleitől nő! Egyértelmű hogy a nagymellű elsőre jobban tetszik,mint amelyiknek kisebb van mint nekem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!