Manapság miért nincs benne az emberekben a családfenntartási ösztön?
Érdekes, 2 hónapja benne vagyok egy rászorulókat segítő csoportba, eddig 6 embernek ajánlottam munkát (mind gyerekes szülő), a legtöbbjük már akkor kitalál egymillió kifogást, ha szóba kerül (neki csak ruha kell, meg tartós élelmiszer, meg pénz), eddig 2 apuka jutott el addig, hogy beprotezsáltam őket próbanapra, az egyik már másnap be sem jött (meg aztán soha többet), mert "elaludt", a másik meg közölte, hogy hát ő nem fog 600 forintért sepregetni egész nap...
Tényleg ennyire felelőtlenek az emberek, vagy csak utálnak dolgozni?
Mert nem jó körben mozogsz.
Amúgy milyen munka az ahol, 5 * 4 * 600 = 12000 Ft-ot lehet keresni egy hónapban? Ez nonszensz!
600 forintos órabérrel részmunkaidőben
napi 2400 forint, ami
havi szinten 48000 forint,
ez teljes munkaidőben 96000 ezer forint nettóba
aki évek óta nem dolgozik, annak ez szerinted nem "sok" pénz?
Kedves kérdező, kicsit félreérthető volt, amit írtál:
" 600 forintért sepregetni egész nap"
A 600 Ft órabér, és nem napi, az nyilván más.
A 11-es voltam.
Kár, hogy nem Pesten keresel már embert :)
Lelkesen söprögetnék jelenleg egész nap is 600-ért...
az éhezőknek nem halat kell adni, hanem megtanítani őket halászni. tartja a mondás.
nos, az ilyen lusta ingyenélőknek meg pláne nem szabad támogatást adni, mert akkor soha nem tanulják meg mi az az önfenntartás.
amikor nehéz helyzetben voltam, akkor bizony havi 70ért is elmentem dolgozni, mert az pont 70nel több mint a semmi. közben is lehet munkát keresni, és jobban mutat a CV, ha nem üres a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!