Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A trendi világ teret hódít....

A trendi világ teret hódít. És aki nem hajlandó, vagy nem akar velük haladni?

Figyelt kérdés

Úgy jött be ez a trendi világ, mint régen a new wave meg a szinti pop zenék. A fiatalok tükörben fényképezkednek, gumiszáj, hörcsögpofa, manga figura szemek. És sajnos már a 40 sőt 50 éveseknél is látok ilyen képeket, legfőképp társkereső oldalakon.

Azokat, akik lemaradiak, a régi kor hívei, akiket érdekel a művészet, romantika (a fényképezős-fenékbillentősöktől nem tudom elképzelni a romantikát, ők inkább egyből ágyra járóak, rögtön az jön le), már elenyészve találni. Akiket nem érdekel a pláza, nem költenek 180 ezer forintot el egy nap ruhára.

Sajnos a média műsorai késztetik, változtassák meg az embereket.

2013. aug. 22. 16:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Neked valami hobbi kéne kérdező, ami lefoglal.
2013. aug. 22. 19:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Bocs de ezt nem értem... Mire leszel kíváncsi? Ha most egy nőre gondolsz akinek majd tetszenek a hül*ye világnézeteid, akkor oké. Elkeseredett nő lehet...
2013. aug. 22. 19:46
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj Kérdező lehet, hogy neked most sz** napod van, de ne itt éld ki magad. A nők azért kerülnek el, amiért itt is furán néznek rád. Begyöpösödött, unalmas, megkeseredett embernek tünsz, aki valamiért nagyon dühös a világra. Menj keress valami hobbit, fogyozzál (ha kell), és kicsit nyiss a világra. Rengeteg nő rajong a romantikáért, reneszánszukat élik a romantikus könyvek, filmek, csillagászat alatt nem tudom mit értesz, ezt jobban kifejthetnéd.

Én nem szeretek plázázni, de néha frissíteni kell a ruhatáramat, a ruhákból manapság könnyen kimegy a szín, az anyaguk is, könnyen tönkre megy, de soha nem hagyok ott 180 ezres számlát ezt nem tudom honan vetted, erről is mesélhetnél.

A fiatalok egy rétege tényleg olyan, mint amit leírtál (bár ez már elkezdett kimenni a divatból), de rengeteg értelmes, okos fiatlal is lehet találkozni, múzeumban, könyvesboltban stb. helyeken.

A modern világ nem rossz, vannak rossz részei, de a 80-as éveknek is meg volt a maga keresztje, ennek a kornak is meg van, ezért nem kell utálkozni. Én és a barátnőim és még rengeteg ismerősöm nem csinálja azt, amiről te beszélsz, ne legyél már ennyire elfogult. A smart phone nagyon sok mindenre jó, pl. csekkolhatod a busz menetrendet a metrózás közben, híreket olvashatsz, ügyeket intézhetsz stb.

30 éves vagy, nem vagy még annyira öreg, probálj nyitni és lerázni ezt a világ utálatot magadról, mert amíg ezt nem teszed meg, nem fogod megtalálni azt a kányt, akit szeretsz.

2013. aug. 22. 22:15
 24/26 anonim ***** válasza:
* keresel
2013. aug. 22. 22:16
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szabályosan félelmetes ez a tömény utálat. Hogy idegbetegen reagálsz mindenre, hogy teljesen elveszted a kontrollt. Őszintén? Nem érezném magam kényelmesen egy olyan ember miatt, aki telefonokon, meg plázákon ennyire kiborul.

Tegyük fel hogy randizunk és mondjuk meglátod az okos telefonomat (ami pillanatnyilag nincs, de egy-kát hónapon belül tervezek venni egyet). Akkor elkezded habzó szájjal, ordítva szidni nekem? Abban a pillanatban állnék fel és hagynálak ott, mert egyrészt a saját anyám nem beszél már velem úgy, mint egy taknyos kölyökkel, akit nevelni kell, másrészt nem kell nekem egy idegbeteg, agresszív ember.

2013. aug. 23. 00:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Én 24 éves vagyok, de sok mindenben igazad adok neked. Megmondom őszintén, a csillagászat és a komolyzene nem az én világom, de az emberekben végbemenő változásokat elkeserítőnek tartom. Persze azért nem azon múlik ez, hogy ki hogy fotózza magát a tükörben, vagy milyen IPhone-ja van. Ha ettől az a valaki jobban érzi magát, vegye meg, tegye azt, egészségére. Viszont az, hogy sok emberben nincs tartás, a butaság meg az előítéletesség pedig már alap... na, ehhez nem kell hetvenéves öregapónak lenni, hogy elkeseredjen az ember. Én is a bőrömön érzem, hogy másképp kezelnek, attól függően, hogy milyen ruhát veszek fel, mennyire alkalmazkodom a közízléshez, stb. Vagy csak simán a közönyösséget, rosszabb esetben rosszindulatot. És ezek a dolgok nem holmi halvány sejtelmek, hanem nagyon is kézzelfogható, undorító beszólások és tettek formájában nyilvánulnak meg. Például nem is olyan rég történt, hogy valaki látható undorral elfordult tőlem, és gyakorlatilag kizártak egy társaságból, csak mert nem értettem egyet velük abban, hogy nekem mindenáron gyerekeket kéne legyártanom, csak hogy felvegyem a termékenységi versenyt a hm... más etnikumúakkal szemben. De mondhatok egy másik példát is: még főiskolán történt, hogy egy koliszobában ültünk pár haverral, röhögcséltünk, elég jól szórakoztunk... és ekkor bekopogott a szobába egy csaj, ott állt majdnem sírva, és elkezdte mondani, hogy valószínűleg eltört a csuklója, barátai nincsenek ott, és hogy nem kísérné-e el valaki a kórházba. A reakció a kedves, jó emberek részéről: pár másodpercig kelletlen pofát vágva hümmögtek, aztán közölték vele, hogy nem tehetünk érte semmit, és keressen másik szobát. Ekkor álltam fel, és mondtam, hogy elmegyek vele.

Nem azért írtam le ezeket, hogy kis szentnek tartsatok, vagy ilyesmi, csak hogy lássátok, miért vannak egyesek kibukva azon, ami mostanában megy. A külsőségek tisztelete (sőt, lassan már imádata), alatta pedig korlátoltság, butaság és közöny. A kérdező pedig nagyon jól látja, hogy mindezt a média segítségével érték el, méghozzá hosszú évek munkáját fektették bele. Emlékszem, 14 évesen még röhögtem a ValóVilágon, és azt gondoltam, nincs ember, aki ezt komolyan veszi, ma meg már azt látom, hogy jópár ember a Jerky Whores-t tartja etalonnak (egy finn barátom hívja így, szerintem nagyon találó). És eszükbe sem jut elítélni, vagy akárcsak megkérdőjelezni a nyilvánvaló mocskot és szennyet, sőt, szarul érzik magukat, ha nem sikerül hozzá idomulniuk. Most pedig lehet rinyáló vénasszonynak, meg hülye, begyöpösödött, korral nem haladó, unalmas élőlénynek titulálni, de a véleményem akkor is az, hogy az a hülye, aki ezen nincs kiakadva, és nem látja, hogy mi zajlik körülötte, jobban mondva mi felé terelik...

Annyit még hozzátennék, hogy a kérdezőnek sem kéne ilyen agresszívan reagálni a véleményekre. Hisztivel nem lehet elérni semmit, a dolgok olyanok, amilyenek, neked pedig meg kell próbálnod önmagadnak maradni, bármilyen nehéz is ez. Ennyi.

2013. aug. 25. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!