Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A trendi világ teret hódít....

A trendi világ teret hódít. És aki nem hajlandó, vagy nem akar velük haladni?

Figyelt kérdés

Úgy jött be ez a trendi világ, mint régen a new wave meg a szinti pop zenék. A fiatalok tükörben fényképezkednek, gumiszáj, hörcsögpofa, manga figura szemek. És sajnos már a 40 sőt 50 éveseknél is látok ilyen képeket, legfőképp társkereső oldalakon.

Azokat, akik lemaradiak, a régi kor hívei, akiket érdekel a művészet, romantika (a fényképezős-fenékbillentősöktől nem tudom elképzelni a romantikát, ők inkább egyből ágyra járóak, rögtön az jön le), már elenyészve találni. Akiket nem érdekel a pláza, nem költenek 180 ezer forintot el egy nap ruhára.

Sajnos a média műsorai késztetik, változtassák meg az embereket.

2013. aug. 22. 16:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
De én is felvehetem ezt a hörcsögpofa, elő a fényképezőgépet stílust, nincs azzal baj.
2013. aug. 22. 17:35
 12/26 A kérdező kommentje:
Tudok én is One Direction-t hallgatni, meg South Park-ot nézni. Hannah Montana is jó lesz?
2013. aug. 22. 17:49
 13/26 A kérdező kommentje:
Jöhet a ratyi sapka, meg a tükörben fényképezés. És én is haladok a korral.
2013. aug. 22. 17:51
 14/26 A kérdező kommentje:
Egyébként a trendi világot a média kreálta, hogy a drága cuccait, termékeit rátukmálja az emberekre, az mindegy nekik, milyen irányba változnak tőle az emberek.
2013. aug. 22. 17:58
 15/26 A kérdező kommentje:
Ezután csak műmellű, szétvart, cicababák érdekelnek majd. Haladjunk a korral. Ez lesz úgyis a jövő!
2013. aug. 22. 18:03
 16/26 anonim ***** válasza:
43%
Te jól elvagy magadban is, minek neked nő. Egyébként harminc körül nem hiszem h fogsz olyat találni, akit érdekel a csillagászat és komolyzene. Ha horoszkóp és opera amire te gondolsz, akkor esetleg, de nagyjából az ötvenes korosztály számára érdekes a komolyzene meg a csillagászat, nem csodálkozok, hogy nem találsz magadhoz illő nőt. Ha szerinted pedig az "okostelefon" arra van h fényképezze magát vele egy kamasz, akkor gyorsan szaladj be egy telefonos boltba, mert képzeld el, hogy elég sok más egyéb dologra szokás használni őket. Én harminc éves leszek, de a szövegedből egy begyepesedett, régi korok iránt nosztalgiát érző és a maiakat lenéző megkeseredett ember jön le számomra, akitől menekülnék. Apám nyom ilyen szöveget, csak ő már kétszer annyi, mint te.
2013. aug. 22. 18:06
 17/26 A kérdező kommentje:

de a szövegedből egy begyepesedett, régi korok iránt nosztalgiát érző és a maiakat lenéző megkeseredett ember jön le számomra

Vannak még ilyen emberek, aki a régi kor után érdeklődnek. Sőt, inkább a régi kor, mint az elkövetkező, amiben a gyerek és az emberek se*ge is ki lesz nyalva. Mert a menő cuccoknál még a kezüket sem kell majd mozdítani, már bekapcsol.

2013. aug. 22. 18:15
 18/26 A kérdező kommentje:
Inkább a régi kor, mint az, hogy egész nap a fotelben ülünk majd, és az agyunkkal irányítunk mindent. És teljesen ellustulunk, elkövéredünk.
2013. aug. 22. 18:17
 19/26 anonim ***** válasza:
59%

EZ. MOST. KOMOLY????

30 éves vagy és úgy dumálsz mint valami 70 éves öregapó. Amúgy meg ki a fene mondta neked, hogy One Direction-t kell hallgatnod???

Szerintem egy harminc éves nőnek ez tuti nemjön be.

És valószínűleg azért ilyen ro*hadt mérges a világra mert az internetes társkeresőn valaki kikosarazott.

De istenem... Itt szidod a facebookot de azért te is interneten keresztül próbálsz nőt találni.

Nőj már fel, az szánalmas! 15/L

2013. aug. 22. 18:18
 20/26 A kérdező kommentje:
De roha*djon meg ez a roh*adt zsidó, hogy ezeket gondolja mi?, mert szerintetek ilyen nem lesz! Majd kíváncsi leszek rá.
2013. aug. 22. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!