Csak nekem nincsenek problémáim kamasz létemre?
Figyelt kérdés
Nem dicsekvésből kérdezem, de a baráti körömben, a facebookon, mindenhol azt hallom/olvasom, hogy így a nagy bajok, úgy a hatalmas problémák. Nekem viszont semmi. Én fogom fel az életet túl könnyelműen, vagy mitől van ekkora ellentét? A legtöbb tinit szerintem a szülei cseszegeti, de ezt könnyen meg lehet oldani, ha jól tanul az ember, én is ezt teszem, tehát egy problémaforrás kilőve. nem tudok nagyon más dolgokat elképzelni.. 17/F2013. aug. 22. 13:20
11/11 anonim válasza:
Hát, pubertáskoromban nekem is volt problémám, folyamatosan veszekedtem a szüleimmel, utáltak a suliban, minden nap szétaláztak, szóval a szokásos dolgok, de engem nagyon kikészített, aztán jött a gimi, és az az igazság, hogy most már én is rendben vagyok.
Az meg, hogy nem vagyok olyan gazdag, mint a többiek, nem zavar, tudom, hogy a szüleim keményen dolgoznak, és nincs okom szégyenkezni.
(különben se tudok kezelni egy okostelefont, én buta vagyok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!