Miért nem tudom leutánozni a mozgásokat, testhelyzeteket? (pl aerobic edzésen, tánctanuláskor)
Szia!
Én hallottam :) Ez adottság kérdése. Neked ez nehezebben megy. Ezért találnod kellene olyan mozgásformát, ami nem koreográfiára épül, hanem egyszerű gyakorlatokból.
Az emberek különbözőek, nem mehet mindenkinek minden. Van neked is olyan, ami könnyen megy, csak ezek szerint nem találtad meg.
Nem mellesleg valamennyire tanulható ez a képesség, gyakorlat teszi a mestert, ám a sorozatos kudarcok nem segítik a tanulást, inkább már hátráltatják. Gondolj arra, hogy akinek egy kori betanulása nagyon könnyen megy, annak lehetséges, hogy az egyéb mozgásformák gondot okoznának (súlyemelés, hajlékonyság etc), ami neked esetleg meg a kisujjadban van :) próbáld ki!
Próbáltad-e a hot iront, trx-et, spinninget, a sima alakformáló órákat, ha már úgyis csoportos órákról van szó? :)
Egy személyi edző
N24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!