Az összes nő ilyen?
A nők nem szeretik beismerni, ha tévednek. Addig forgatják a szavakat, mígnem a férfi érzi magát hibásnak.
A nők imádnak vásárolni és valahogy soha nem azt veszik meg, amiért eredetileg elindultak.
A nők nem értenek a kocsikhoz. A hátrapillantó tükör szépészeti eszköz, a hátsó ülés pedig egy újabb gardrób. Az olajcseréről és tankolásról rendszeresen megfeletkeznek.
Az áruházak a nők számára találták ki a 9-es végződésű árakat, hiszen érthetetlen módon a nők mindig lefelé kerekítenek.
Beismerem, ha tévedtem és gyűlölök vásárolni, de ez tökéletesen rám illik:
A nők nem értenek a kocsikhoz. A hátrapillantó tükör szépészeti eszköz, a hátsó ülés pedig egy újabb gardrób. Az olajcseréről és tankolásról rendszeresen megfeletkeznek.
De nincs is jogsim:)
Na akkor, csak szépen sorjában :D
1. Szerintem a legtöbb ember nem szereti beismerni, ha tévedett. Így ezt nem mondanám, hogy "csak a nők" csinálják ezt.
2. Ez igaz, még ha meg is veszem amiért elindultam, akkor is tuti, hogy még veszek mellé más cuccot, az esetek 90%ban :D
3. Nem értek a kocsikhoz, kb örülök ha egy opelt meg tudok különböztetni egy fordtól. A többit meg nem tudom, mert nem vezettem még soha.
4. Ez nagyon igaz. :DDD
Mondjuk az előbb leírtak CSAK rám vonatkoznak, úgyhogy nem tudom kijelenteni, hogy MINDEN nő ilyen. :) 19/L
utolsó
A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
írj rám imádom a 69et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!