Mit gondoltok a Csenge névről?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 22:32
3/11 anonim válasza:
Aranyos név, kislányoknak. Felnőttkorban már kevésbé. Dehát ez csak a saját véleményem. :)
5/11 anonim válasza:
Nem tetszik.
Az egyik ismerősöm kutyáját hívták így. De már azelőtt se tetszett.
6/11 anonim válasza:
Össze-esküvök :-) Ez jut eszembe rola! :-)
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, miért lett ennyire népszerű név mostanában, legalább öt barátnőm lányát hívják így. Nekem nagyon nem tetszik, bár nem is akadok fenn rajta, ha valaki ezt a nevet választja.
8/11 anonim válasza:
Szerintem szép név, nekem tetszik :)
9/11 anonim válasza:
Mostanában nagyon divatos. Ettől eltekintve vidám csengésű magyar eredetű név (sokaknak számít az eredet), számomra semleges. Ha most kéne a nem létező lányomat elnevezni, biztos nem így hívnám, elterjedtsége miatt.
10/11 anonim válasza:
Harántfekvésben van sajnos. Nem tetszett, de megszerettem egy jófej Csenge miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!