1/9 anonim válasza:
Engem úgy hívnak, én szeretem, csak volt egy idő mikor tömeg név volt, és elég sok ilyen nevű lány ismerősöm van a korosztályomba :) Amúgy szeretem, aranyos :D
2/9 A kérdező kommentje:
:)
2013. aug. 6. 23:16
4/9 anonim válasza:
nekem nem tetszik :D főleg a télen mikor meglehet fanni xD
6/9 anonim válasza:
Faludy Gyuri csaja. Valaki tud róla valamit?
7/9 anonim válasza:
Aranyos név, csak nagyon gyakori.
8/9 anonim válasza:
most azért a lettem lepontozva mert leírtam a véleményem?!...
(5-ős válaszoló voltam)
9/9 anonim válasza:
Nekem egy borzasztóan undorító cigány lány jut mindig eszembe, aki egy éven át rám hajtott, akármit, akárhogyan mondtam, nem állt le. Egyszer még villantott is, hátha rámászok... Maradandó sérülést okozott... Akkor kb. 12 évesek voltunk, azóta akárhányszor azt mondja valaki, hogy "Fanni", kiráz a hideg, ha volt, elmúlik az erekcióm, és teljesen elsápadok... Megyek is innen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!