MrEndykon kérdése:
(lányok) Szerintetek mikor viszi túlzásba egy fiú a féltékenységet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 19:03
1/4 acelsziv válasza:
Az első mozzanatnál. Ha nem bízol benne, akkor megette a fene az egészet.
2/4 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem a féltékenykedést.(nem szoktam féltékenykedni és nem is "tűröm")
Max megkérdezi, hogy hova megyek az oké, de az, hogy mikor jövök meg pontosan, melyik percben kivel,hol vagyok épp..ezeket nem szeretem.Illetve a számonkéréseket sem, amikor megkérdezi miért voltál eddig meg addig ott ahol voltál, stb. Meg vannak olyan férfiak, akik azt sem szeretik, ha ránézek(tényleg csak ránézek) az utcán egy ellenkező nemű emberre és kiakadnak..na abban a pillanatban elmehet a ...
De ha te esetleg féltékeny típus vagy, nyugi, vannak akik jobban bírják ezt. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos piszkosul féltékenyt típus vagyok... de igyekszek nem az agyára menni barátnőmnek és köszönöm a válaszod :) Aki írna még annak a kérdését szívesen várom :)
2013. aug. 10. 22:39
4/4 acelsziv válasza:
gyanítom, hogy ha féltékeny vagy a barátnődre, akkor elsődlegesen magadban nem bízol meg eléggé, esetleg az önbecsülésed nincs megfelelő szinten. Kezeld ezt a két dolgot és figyeld meg a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!