Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim túlzásba viszi a féltékenységét. Mit tegyek?
A pasim,néha idegesítően féltékeny tud lenni.Tudom,hogy nagyon szeret meg minden.De minden pasit megbilna ölni aki csak rámnéz.
Mindig olyanokat mond hogy biztos van másik vagy mással beszélgetek.Hiába mondom hogy nincs senki más csak őt szeretem.másnap megint megy ugyanez a veszekedés.És amikor valami nem tetszik neki akkor hisztizik,meg duzzok.A multkor e miatt kapott tüdőgyulladást.Mit csináljak?
Én is voltam ilyen helyzetben.még a barátnőimet is elűzte volna.6 hónapig próbáltam megoldani,nem ment.Elhagytam.öngyilkssággal fenyegetőzött, mégis él.Szerintem itt az a baj hogy 100%-ig birtokolni akar, és bármekkora a szerelem, ezt hosszú távon nagyon nehéz kibírni.le kell ülni vele megértetni, hogy van magánéleted, ami a tiéd és nem szólhat bele.A kapcsolat alapja a bizalom, ha ez nics mit ér az egész?ha szeret márpedig nagyon úgy túnik el fog rajta gondolkodni.Csak az a baj hogy az érzéseit nagyon nehéz lesz befolyásolnia.Csak arra ügyelj, hogy te rá ne menj!
é a te helyedben nem védekeznék, mentegetőznék hisz nincs miért magyarázkodni.Egyszerűen meg se halld ha ilyenekről beszél, akkor talán abbahagyja.Lehet hogy folyon azt akarja hallani hohy csak őt szereted.
Valami oka csak van, hogy ilyen. Nem biztos, hogy te váltottad ki nála, de rajtad csattan.
Mi történne akkor, ha a tanulmányaid miatt messzire kerülnél tőle.... Én a helyedben elgondolkoznék.
Az egy dolog, hogy szeretek valakit, de ha nincs bizalom, akkor azt ott ette meg a fene.
Szerintem keress mást. Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!