Ti hogyan kezelitek a féltékenységet?
Én nem szoktam irigykedni, mert tudom, hogy mik a saját értékeim és a másokét nem kívánom meg.
Gondolj bele, amíg te ezeket látod a felszínen, ki tudja milyen nehézségekkel járhat + amíg modellkedik család, gyerek nem nagyon jöhet szóba, talán még tanulni sem tud mellette és amikor x évesen abbahagyja és nem szedett fel valami gazdag csávót, aki majd eltartja, akkor igencsak rosszul fog állni, mert a pénzen kívül nincs semmije. Nem mondom, hogy így lesz, csak egy lehetőség.
Addig te tudsz tanulni/dolgozni simán lehet családod, gyereked/gyerekeid és boldog, teljes életet tudsz élni.
Szóval lehet, hogy most irigylésre méltó életet él, de pár év múlva már nem lennél a helyében, ugye?
Szóval ahogy mondtam lásd magadban a lehetőségeket és az értékeket, így soha nem fogsz irigykedni. Nekem legalábbis így működik :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!