Van itt hozzám hasonló felnőtt fiú, férfi hasonló helyzetben, ti hogyan kezelitek az ilyen vágyakat, hogyan fojtjátok vissza vagy inkább kiélitek a kiscsajokkal?
hát, meglepne, ha élőben is olyan bevállalós lenne :D
Egyébként úgy lehet, hogy tudatosítod, hogy GYEREK. Eleve nem is kellett volna belemenni ilyen jellegű beszélgetésbe egy gyerekkel.
Jusson eszedbe, hogy a börtönben te is ugyanilyen kívánatos leszel. Egyből elmegy a kedved a kislánytól.
Egyébként a 14 éveseknek még csak a szája nagy.
5-ös jól mondja.
Egy pedofil meg nekem ne pattogjon a törvényekről.
Polgárjogi szempontból 18 év alatt mindenki kiskorú (kivéve, ha házas), 14 év alatt cselekvőképtelen kiskorú, 14-18 között korlátozottan cselekvőképes kiskorú (ha nincs gondnokság alá helyezve.
Büntetőjogi szempontból 14 év alatt gyermekkorú, 14-18 között fiatalkorú (ez nyilván összefügg a cselekvőképességgel).
Sajnos az ember nem mondhatja, hogy én a harminc és negyven közötti szőke bögyös nőkre fogok vágyni vagy ilyesmi. Nem az ember dönt arról, milyen vágyak ingerlik. És ezt rendszerint elfelejtik azok, akik könnyedén ítélkeznek. A neveltetés, a környezeti hatások, stb. stb.
És amikor valaki valamit megtesz, azt figyelik, mit tett. De nem igaz, hogy a nagyon csúnyának ítélt dolgot annyival nehezebb is megtenni, mint a kevésbé csúnyának ítéltet. Vagyis csak abban vétkes az ember, ha vétkesnek nevezhetjük egyáltalán, hogy a vágyának nem tudott ellenállni.
Szerintem keress sürgősen egy 18 fölötti nőt, és feküdj le vele újra és újra, amíg teljesen el nem felejted a másik csajszit. Én így csinálnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!