Van itt hozzám hasonló felnőtt fiú, férfi hasonló helyzetben, ti hogyan kezelitek az ilyen vágyakat, hogyan fojtjátok vissza vagy inkább kiélitek a kiscsajokkal?
Figyelt kérdés
Van egy 14 éves lány, aki nagyon nyoul rám és az a baj, hogy egyre nehezebben bírok ellenállni neki, folyton felizgat, leírja miket csinálna velem és ecseteli, hogy most épp leveszi a ruháit meg, hogy szexelni akar velem most azonnal. Van táv köztünk, de egyre jobban hajlok rá, hogy leutazzak hozzá és megkeféljem, láttam képet is róla és fejlett a lány külsőre, formás, van cicie, feneke, kicsi, feszes cicje van, de jobban bejön, mint a nagy mellek nekem személy szerint és laktar is vékony típus, pont a gyengém, arcra átlagos, de szerencsére nem vagyok egty finnyás típus, úgyhogy nekem bejön így, ahogy van a csaj és most ott tartok, hogy lassan nem bírok tovább ellennálni neki, pedig tudom, hogy felnőtt fiatal srác vagyok és ő még csak egy kislány 14 évesen, de ha így folytatja tovább én lefekszek vele.2013. júl. 21. 17:10
11/11 anonim válasza:
Figyelj, én 19 vagyok, de ugyanúgy kicsi, feszes cicivel, formás popsival. Velem kiélhetnéd magad, ha gondolod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!