Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van értelme hinnem a vámpírokban?

Van értelme hinnem a vámpírokban?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék erről többet tudni... előre is köszönöm

2013. aug. 7. 21:39
1 2
 11/14 anonim válasza:

szakadok XDDDDDDDDDD

amúgy én is reménykedek bennük meg a vérfarkasokban *-*

vmikor csak léteztek vagy hasonló lények,nem hinném h annyira csak a képzelet szüleményei.bár lehet.

vhol elkellett kezdeni.:)

2013. aug. 8. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Végülis... Én is tudok egy-két fajt, akiktől irtózik az ember, vért szívnak és szinte láthatatlanok. Mindenki róluk beszél, ráadásul napjainkban is élnek évmilliók óta. (Szúnyogok)

Ha ez alapján gondolkodunk, akkor lehet, hogy most is éppen egy vámpír zabálja egy jetinek a tökéből a levet az Atlantiszon, miközben a kicsi zöld fikaemberek a Marsról élő közvetítésként nézik.

Tehát mindennek az alapja a REALITÁS! :D

2013. aug. 8. 20:38
 13/14 nina34 válasza:

Igen,hihetsz bennük.

Előző válasz adó,ezen jót nevettem,de ha ennyire nagy szád lenne mikor szembe állsz egyikükkel,mert ez a válaszod annyira felidegesítené Őket,hogy a véredre ..hm nem..inkább a kicsi szívedre pályáznának, akkor nem sok esélyed lenne túlélni a találkozást :) Ne legyél tiszteletlen,attól még hogy nem tudsz Te róluk attól még léteznek ;)

2013. aug. 10. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:

"de ha ennyire nagy szád lenne mikor szembe állsz egyikükkel"

Nem nagy az én szám. :) Többet cselekszem, mint a pofámat jártatom, hidd el.

"mert ez a válaszod annyira felidegesítené Őket"

Nem hiszem, hogy tudnak magyarul ezek az izék. De ha igen, akkor sem idegesíteném őket túlságosan... :D

"hogy a véredre ..hm nem..inkább a kicsi szívedre pályáznának"

Az mindegy, hogy mire pályázik.

"akkor nem sok esélyed lenne túlélni a találkozást :)"

Hm.. I'll fight till I collapse. :)))

"Ne legyél tiszteletlen,attól még hogy nem tudsz Te róluk attól még léteznek ;)"

Nem vagyok én tiszteletlen. Majd összefosom magam, ha adnak rá okot. :)

Egyébként megneveznéd a lakóhelyüket? :D

2013. aug. 10. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!